Închide meniul

Reacţia vehementă a lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali i-a dat mesaje noaptea lui Horaţiu Feşnic: „Nu mi se pare normal aşa ceva”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2023, 23:16

Reclamă
Reacţia vehementă a lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali i-a dat mesaje noaptea lui Horaţiu Feşnic: „Nu mi se pare normal aşa ceva

Dan Şucu, reacţie vehementă după ce Becali i-a dat mesaje noaptea lui Horaţiu Feşnic

Colaj Hepta

Reacţia vehementă a lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat mesaje noaptea lui Horaţiu Feşnic, arbitrul derby-ului Rapid – FCSB, încheiat cu scorul de 1-0. Becali a fost extrem de nemulţumit de prestaţia lui Feşnic şi l-a „bombardat” cu mesaje toată noaptea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu, unul dintre acţionarii de la Rapid, a spus că nu i se pare normal ca un patron de club să dea mesaje arbitrilor. Şucu a vorbit şi despre gestul lui Răzvan Burleanu de a-i bloca numărul de telefon lui Gigi Becali.

Reacţia vehementă a lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali i-a dat mesaje noaptea lui Horaţiu Feşnic

”Eu sunt mult mai nou în fenomen şi probabil că îmi este mult mai uşor să vad anormaltăţi. Anormalitatea este să vezi în declaraţia unui patron. Anormalitate este cand un patron sună un arbitru şi spune: Cum a fost posibil să nu îmi ceară scuze?

Un patron poate să se adreseze unor organe abilitate. Aţi auzit de un patron care să sune un arbitru să îi reproşeze cum a interpretat o fază? Asta este anormalitatea. Nu mi se pare normal aşa ceva. Este ca şi cum aş merge în justiţie cu domnul Becali şi s-ar da o decizie în defavoarea domnului Becali şi el l-ar suna a doua zi pe judecător. Sunt curios ce va face FRF.

O discutie ca şi proprietar de club o poţi avea cu Federatia dar nu poţi discuta direct cu arbitru. Să îmi blocheze mie ca şi proprieter de club telefonul, nu, dar pe partea cealaltă dacă aş avea comportant agresiv şi lipsit de temei, mi s-ar părea normal. (n.r. Burleanu). A fost un mod extrem de agresiv de exprimare. Daca dai un pumn, poţi să primeşti un pumn înapoi”, a declarat Dan Şucu la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea, după derby-ul cu Rapid. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi răspunsul primit de la arbitru, căruia i-a trimis mesaje până la 3 noaptea, dar şi la 7 dimineaţa, când s-a trezit.

„I-am dat mesaje și lui Feșnic. Mi-a trimis vorbă prin cineva: „Spune-i lui nea Gigi să mă ierte! Nu pot să-i răspund, dar îl înțeleg perfect pentru tot ceea ce a făcut’. Da, mi-a transmis Feșnic asta.

A zis că nu poate să spună (n.r – de ce a luat anumite decizii), că nu are voie. Dacă omul a spus așa, mi-a cerut iertare, eu eram prea supărat și cu asta basta. Ce vrei să fac? La ce a făcut, i-am dat mesaje până la 3 noaptea și la 7 dimineața, când m-am sculat. Dacă am văzut că omul cere pacea, imediat am răspuns cu pace la pace. După aia m-am ușurat”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și