Închide meniul

Reacţia vehementă a lui Marian Iancu, după ce s-a spus că va investi la Petrolul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2023, 16:28

Reacţia vehementă a lui Marian Iancu, după ce s-a spus că va investi la Petrolul

Marian Iancu a negat faptul că ar putea investi la Petrolul

Marian Iancu, la un meci de fotbal / Hepta

Marian Iancu a avut o reacţie vehementă după ce a apărut, în spaţiul public, informaţia că va investi la Petrolul. Omul de afaceri a negat cu vehemenţă varianta ca să investească la gruparea din Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Marian Iancu a spus că nu se pune problema să investească la Petrolul şi spune că este o informaţie falsă. Petrolul ar fi bătut palma cu Marian Copilu, care ar urma să fie prezentat în această săptămână.

Reacţia vehementă a lui Marian Iancu, după ce s-a spus că va investi la Petrolul

E o bazaconie, nu ştiu de unde apar lucrurile astea, nu cunosc pe nimeni la Petrolul, nu am niciun interes să investesc acolo. Este o informaţie falsă”, a spus Marian Iancu pentru orangesport.ro.

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB! Fostul patron al Politehnicii Timișoara a vorbit despre faptul că finanțatorul FCSB-ului se implică excesiv la formația bucureșteană.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate. Marian Iancu susține că este de acord cu implicarea excesivă a lui Gigi Becali la FCSB. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că, în perioada în care era patronul Politehnicii Timișoara, a avut tentația de a interveni și el peste antrenori.

Reclamă

„Chiar dacă este împotriva naturii, chiar dacă acest lucru scoate dintr-un loc firesc o tagmă, a unor tehnicieni, care vin din fotbal, care trăiesc din fotbal, totuși există și un cumul de experiență care la un moment dat se vede. Iar asta este motivația pe care el a găsit-o ca să își continue investiția, trebuie să recunoașteți lucrul ăsta.

Și, la un moment dat, am simțit-o și eu, nu m-am exprimat pentru că nu știu ce făceam dacă rămâneam vreo 20 de ani în fotbal, dar este tentația asta, te atrage competiția să intri în competiție și mai departe, să depășești limita ta administrativă și să te duci spre cea sportivă. Există, să spunem așa, toboganul ăsta, pe care poți să aluneci, și să te înscrii și în competiția sportivă, tu ca persoană.

(n.r. ce relație are cu Gigi Becali) De respect, există un respect reciproc, dar, cel puțin din partea mea, există un respect total, respect firesc, normal, nu am de ce să nu… Chiar este o persoană implicată, o persoană asumată, la vedere, cu bune, cu rele, nu te poți aștepta la lucruri surprinzătoare din partea lui, pentru că ți le spune, le simți, le vezi. Este doar în fața cortinei, nu operează deloc în spatele cortinei, deci o persoană deschisă, cu care poți să discuți, îi anticipezi discursul, îi anticipezi manifestarea și atunci nu poți decât să îl respecți”, a declarat Marian Iancu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și