Închide meniul

Reacţie fabuloasă a lui Andrei Prepeliţă, când a aflat de la jurnalişti că a fost dat afară de la FC Argeş: „Am ochelarii lui Harry Potter, dar nu am primit bagheta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2022, 21:13

Reclamă
Reacţie fabuloasă a lui Andrei Prepeliţă, când a aflat de la jurnalişti că a fost dat afară de la FC Argeş: „Am ochelarii lui Harry Potter, dar nu am primit bagheta

Andrei Prepeliţă a fost dat afară de la FC Argeş

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Reacţie fabuloasă a lui Andrei Prepeliţă, când a aflat că a fost dat afară de la FC Argeş. Clubul piteştean a dat un comunicat prin care a anunţat că Andrei Prepeliţă nu va mai antrena echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliţă a anunţat că a simţit că a avut doar sprijinul lui Jean Vlădoiu. Fostul antrenor al piteştenilor a spus că s-a vrut de mult timp demiterea lui. Andrei Prepeliţă a aflat de la presă că nu va mai antrena echipa.

Reacţie fabuloasă a lui Andrei Prepeliţă, când a aflat că a fost dat afară de la FC Argeş

Prepeliţă a fost demis după ce FC Argeş a pierdut partida cu Petrolul, scor 0-2.

De mult s-a încercat să fiu demis, doar Jean s-a opus. Mă aşteptam să se comunice profesionist. Am ochelarii lui Harry Potter, dar nu am primit bagheta. Nu ştiu cine a dat comunicatul„, a spus Andrei Prepeliţă, după ce a aflat că a fost dat afară de la FC Argeş.

Andrei Prepeliță nu mai este antrenorul lui FC Argeș

„Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marți, 25 octombrie a.c., antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza și va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice și să își desemneze colaboratorii și care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formației noastre pentru perioada următoare.

Reclamă
Reclamă 4

Numărul tot mai redus de spectatori prezenți pe stadionul ”Nicolae Dobrin” reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcția greșită și că este nevoie de o schimbare. Iar concluzia este simplă: această schimbare trebuie făcută imediat și privește, în primă fază, zona sportivă”, se arată în comunicatul lui FC Argeș.

Prepeliță, cel care a antrenat-o până acum pe FC Argeș, se va ocupa de strategia de transferuri a clubului piteștean, dacă va accepta să mai rămână.

„După cum știți deja, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparține managerului Ion Vlădoiu și antrenorului Andrei Prepeliță, conform condițiilor impuse de cei doi pentru garantarea și atingerea obiectivelor de performanță, dar și de eficientizare a bugetului în acest sezon”, se arată în comunicat.

Reclamă

FC Argeș îl vrea pe Marius Croitoru

Deși Schumacher a fost confirmat în funcție după îndepărtarea lui Prepeliță, șefii lui FC Argeș plănuiesc să numească un alt antrenor. Marius Croitoru ar fi favorit să ajungă pe banca piteștenilor.

Croitoru e liber de contract după ce s-a despărțit de FC U Craiova 1948. A rezistat doar câteva luni pe banca oltenilor. În Liga 1 a mai antrenat-o și pe FC Botoșani, timp de trei sezoane.

FC Argeș e pe poziția a 11-a în Liga 1, cu 17 puncte. Obiectivul echipei din Pitești este calificarea în play-off.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și