Închide meniul

Reacție fabuloasă în timpul meciului FCSB – CS Mioveni: „Antrenorul Gigi Becali e destul de inspirat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 20:19

Reacție fabuloasă în timpul meciului FCSB – CS Mioveni: „Antrenorul Gigi Becali e destul de inspirat!

Gigi Becali a devenit crescător de ovine şi caprine

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ionel Dănciulescu a avut o reacție fabuloasă la adresa lui Gigi Becali în timpul meciului FCSB – CS Mioveni, din etapa a 19-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu s-a amuzat pe seama schimbării din prima repriză, când Răzvan Oaidă a fost înlocuit încă din minutul 25 cu Malcom Edjouma. După doar 6 minute, francezul a reușit să marcheze. Dănciulescu nu îl creditează însă pe antrenorul Leo Strizu pentru schimbare, ci pe Gigi Becali!

Ionel Dănciulescu, reacție la adresa lui Gigi Becali în FCSB – CS Mioveni

„Antrenorul FCSB-ului, domnul Gigi Becali, e destul de inspirat! A schimbat destul de repede. L-a scos pe Oaidă și l-a băgat pe Edjouma și a contribuit la ambele goluri„, a spus Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Pentru Edjouma a fost al doilea gol din acest sezon al Ligii 1 pentru FCSB. A mai marcat de două ori și în preliminariile Conference League, în mandatul lui Nicolae Dică.

Leo Strizu, schimbarea vieții

Leo Strizu a „intrat în pâine” la FCSB. A făcut prima schimbare înainte de pauză în mandatul său pe banca roș-albaștrilor. Prima sa victimă a fost Răzvan Oaidă, înlocuit după doar 25 de minute în partida cu CS Mioveni.

Reclamă

La doar 6 minute după ce Edjouma și-a făcut apariția pe gazon, mijlocașul venit de la FC Botoșani a reușit să înscrie. Francezul a marcat după ce o miinge a sărit la el într-o poziție ideală în careul advers.

FCSB – CS Mioveni este al doilea meci pentru Leo Strizu pe banca roș-albaștrilor. El a debutat cu un succes 3-2 pe terenul lui FC Botoșani. L-a înlocuit pe Nicolae Dică, plecat după rezultatele slabe din campionat.

Leo Strizu: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și