Închide meniul

Reacţie halucinantă a fanilor FC U Craiova 1948! Ameninţări xenofobe într-un comunicat de presă: „Am luat parte la un nou atac la adresa integrității naționale”

Reclamă

Publicat: 29 ianuarie 2023, 18:32

Reacţie halucinantă a fanilor FC U Craiova 1948! Ameninţări xenofobe într-un comunicat de presă: „Am luat parte la un nou atac la adresa integrității naționale

Reacţie halucinantă a fanilor de la Peluza Sud

Captură Orange Sport

Reacţie halucinantă a fanilor FC U Craiova 1948. Peluza Sud a emis un comunicat de presă în care nu lipsesc ameninţările xenofobe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat definitiv din cauza scandărilor xenofobe. Deşi echipa lor favorită riscă să piardă la masa verde partida, ultraşii celor de la FC U Craiova 1948 au emis un comunicat de presă în care lansează noi ameninţări cu iz xenofob.

Reacţie halucinantă a fanilor FC U Craiova 1948

Astăzi, la Sfântu Gheorghe, am luat parte la un nou atac la adresa integrității naționale din partea minoritarilor cu complicitatea statului român, al FRF, LPF şi CCA.

Ținem să precizăm, așa cum am făcut-o și în trecut, că nimic nu este și nu va fi prea mult pentru a ne apăra țara. Niciun meci, niciun punct, niciun loc în clasament nu se pot compara cu pământul nostru strămoșesc. Nu vom accepta niciodată ca un meci pe teritoriul României să fie prezentat într-o alta limbă decât cea națională, ca tribunele să fie împânzite de steaguri separatiste sau ca cetățenii români să fie huliți de minoritățile care populează această zonă.

Nu vom permite niciodată ca o astfel de partidă să se dispute. Așa cum am mai anunțat anterior, în cazul în care aceste abuzuri nu se vor opri, și acțiunile noastre vor deveni din ce în ce mai drastice. Orice alte ipoteze sunt de ordinul comicului, iar inițiatorii și susținătorii lor sunt invitați să lectureze comunicatele noastre anterioare legate de acest subiect„, a postat Peluza Sud pe reţelele de socializare.

Reclamă

Meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, încheiat definitiv înainte de termen

Meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost suspendat definitiv. Totul din cauza scandărilor xenofobe care s-au auzit pe arena din Sfântu Gheorghe. Au fost momente incredibile la confruntarea din campionatul României.

Mai întâi, partida a fost oprită în minutul 24, când „centralul” a decis să transmită un ultim avertisment. A cerut ca fanii olteni care au făcut deplasarea să se oprească din scandat mesaje rasiste şi xenofobe.

Reclamă 4 / 0/3
Reclamă
Recomandări
  • Reacţie halucinantă a fanilor FC U Craiova 1948
  • Peluza Sud a emis un comunicat de presă în care nu lipsesc ameninţările xenofobe

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și