Închide meniul

Reacţie uluitoare după imaginile cu Cristi Tănase întins pe jos în faţa uşii: „Ştie toată lumea că se droghează”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 15:25

Reclamă
Reacţie uluitoare după imaginile cu Cristi Tănase întins pe jos în faţa uşii: „Ştie toată lumea că se droghează

Reacţie uluitoare după imaginile cu Cristi Tănase întins pe jos în faţa uşii

Cristi Tănase, într-o scară de bloc - Antena Sport

Dumitru Dragomir a avut o reacţie uluitoare după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase întins pe jos în faţa uşii. Chiar dacă Dodel s-a apărat susţinând că aştepta ca soţia să-i deschidă uşa, fostul şef de la Ligă face un anunţ crunt: toată lumea ştie că se droghează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-l arăţi drogat, precis. Ştie toată lumea că se droghează. Păcat de el, săracul. E tânăr şi… Trebuie ajutat. Mă mir. Are părinţi buni. Drogurile şi băutura. Amestecătura te distruge.

Reacţie uluitoare după imaginile cu Cristi Tănase întins pe jos în faţa uşii

E bine să nici nu discutăm. Ferească Dumnezeu. Băutura şi drogul îţi ard creierul. Dus la dezintoxicare, dus la un psiholog şi avut grijă de el. Totuşi, e tânăr. A fost fotbalist bun.

Trebuie ajutat. Să te rogi la Dumnezeu să nu ai nici cunoştinţe aşa. Te distruge psihic şi pe tine dacă ai pe cineva aşa. Să ştii cum a fost în urmă cu câţiva ani şi cum e acum”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Cristi Tănase: „Am fost la un șpriț și așteptam să-mi deschidă soția”

Cristi Tănase a vorbit şi el despre clipul care îl prezintă într-o stare deloc favorabilă. Lângă locul unde stă pe jos Dodel apar nişte pete de sânge, iar fostul jucător de la FCSB nu are doi dinţi în gură.

Reclamă

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cristi Tănase, 3 titluri cu FCSB

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Tănase a adunat 40 de selecţii şi 6 goluri pentru echipa naţională a României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și