Închide meniul

„Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 16:22

Reclamă
„Record! Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! Câinii” iau cu asalt Arena Națională

Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo - Csikszereda

Fani Dinamo / Profimedia

Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! Reprezentanții fanilor din Ștefan cel Mare au dezvăluit că suporterii echipei iau cu asalt Arena Națională, pentru turul „dublei” pentru menținerea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă a barajului dintre Dinamo și Csikszereda se va juca luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda

Liderii din Peluza Cătălin Hîldan au dezvăluit că fanii lui Dinamo au achiziționat 17.000 de bilete pentru marele meci cu Csikszereda, de pe Arena Națională. Astfel, este de așteptat ca partida să se joace cu casa închisă, având în vedere că mai sunt 5 zile până la disputarea acesteia.

”SUPORTERII SE UNESC ,CA DE ATATEA ORI, ALĂTURI DE DINAMO ÎN CLIPELE GRELE ALE ISTORIEI

În momentul acesta sunt 17 000 de bilete și abonamente date

Reclamă
Reclamă

Dacă cineva spunea că nu se strâng câinii …s-a înșelat”, au notat reprezentanții din Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo, pe pagina de Facebook.

De asemenea, suporterii echipei din Ștefan cel Mare au anunțat că a fost stabilit un nou record de tichete achiziționate în 24 de ore.

”Record în 24 de ore! Număr impresionant. Fanii dinamoviști s-au unit la greu pentru meciul cu Csikszereda”, a titrat și Radio Dinamo 1948.

Reclamă

Pentru a se menține în Liga 1, echipa lui Zeljko Kopic are nevoie de victorie în dubla manșă cu echipa din Miercurea Ciuc. În caz contrar, echipe din Ștefan cel Mare va juca un nou sezon în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Dinamo vrea să transfere un campion al României!

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Zeljko Kopic vrea ca echipa sa să se mențină în Liga 1, iar, din sezonul viitor, să emită pretenții la play-off.

Pentru a realiza acest lucru, antrenorul și-a alcătuit o listă de transferuri cu nume importante din fotbalul românesc. „Câinii” l-ar fi ofertat deja pe Tudor Băluță, iar acum au pus ochii pe un alt campion al României.

Este vorba despre Denis Ciobotariu, legitimat în prezent la Sepsi, care are în palmares 3 titluri de campion al României, cu CFR Cluj.

Ciobotariu este un produs al academiei lui Dinamo, echipă la care a și debutat în fotbalul mare. S-a transferat în anul 2020 la CFR Cluj, iar de atunci a mai jucat la Voluntari și Sepsi.

Pentru echipa din Ștefan cel Mare, Ciobotariu a jucat 37 de partide, în care a marcat 2 goluri. În momentul de față, ajuns la 25 de ani, este cotat la suma de 850.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și