Închide meniul

Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 15:23

Reclamă
Dinamo vrea să transfere un campion al României! Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda

Dinamo vrea să transfere un campion al României!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dinamo vrea să transfere un campion al României! Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au planuri mari și vor să întărească echipa pentru următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, în momentul de față, echipa lui Zeljko Kopic nu este sigură de menținerea în Liga 1. Dinamo va avea de jucat un baraj de menținere, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, în dublă manșă. Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dinamo vrea să transfere un campion al României!

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Zeljko Kopic vrea ca echipa sa să se mențină în Liga 1, iar, din sezonul viitor, să emită pretenții la play-off.

Pentru a realiza acest lucru, antrenorul și-a alcătuit o listă de transferuri cu nume importante din fotbalul românesc. „Câinii” l-ar fi ofertat deja pe Tudor Băluță, iar acum au pus ochii pe un alt campion al României.

Este vorba despre Denis Ciobotariu, legitimat în prezent la Sepsi, care are în palmares 3 titluri de campion al României, cu CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă

Ciobotariu este un produs al academiei lui Dinamo, echipă la care a și debutat în fotbalul mare. S-a transferat în anul 2020 la CFR Cluj, iar de atunci a mai jucat la Voluntari și Sepsi.

Pentru echipa din Ștefan cel Mare, Ciobotariu a jucat 37 de partide, în care a marcat 2 goluri. În momentul de față, ajuns la 25 de ani, este cotat la suma de 850.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda

Dinamo a anunţat unde va juca barajul de menţinere/promovare în Liga 1, cu Csikszereda. Partida tur se va desfăşura pe Arena Naţională, luni, 20 mai, de la ora 20:00. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Dinamo a prins in extremis un loc de baraj în Liga 1, după victoria cu UTA, din ultima etapă, şi după jocul rezultatelor din celelalte partide. Botoşani este a doua echipă din prima ligă care va juca la baraj, cu CS Mioveni.

Dinamo a făcut un anunţ de ultim moment şi a transmis că duelul cu Csikszereda se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. „Câinii” au pus deja bilete în vânzare pentru meciul de luni. 20 de lei costă cel mai ieftin tichet, în zona peluzelor, iar la Tribuna 2 un bilet costă 40 de lei.

„DINAMO ne cheamă.

DINAMO are nevoie de noi pe Arena Națională!

Luni seară, de la ora 20:00, pe cel mai mare stadion al țării, DINAMO vs Csikszereda în prima manșă a barajului de menținere în SuperLigă.

UN BARAJ PENTRU ISTORIE

Prețurile biletelor:

Peluze: 20 lei
Tribuna 2: 30 lei
Tribuna 1: 40 lei
VIP 2: 90 RON
VIP 1: 120 RON

Abonamentele 2023-2024 sunt VALABILE la meciul de baraj cu Csikszereda”, au transmis „câinii”, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și