Închide meniul

Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt! „Regele” face tot pentru Liga Campionilor

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 16:41

Reclamă
Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt! „Regele face tot pentru Liga Campionilor

Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt!

Gică Hagi, în timpul unui meci pe banca lui Farul / Profimediaimages

Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt. Tehnicianul „marinarilor” se gândește deja la returul cu Sheriff Tiraspol și a lăsat acasă o parte din jucătorii utilizați în meciul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța debutează în Liga 1 pe data de 15 iulie, la Sibiu, împotriva celor de la Hermannstadt. Partida va începe de la ora 18:30 și va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe Antena Sport.

Gică Hagi menajează 8 jucători de la Farul pentru meciul cu Hermannstadt! „Regele” a zis și a făcut

Antrenorul celor de la Farul Constanța a dezvăluit că 8 jucători nu vor face deplasarea la Sibiu, pentru meciul cu Hermannstadt. „Regele” prioritizează astfel returul din preliminariile Ligii Campiolilor, cu Sheriff Tiraspol, care este programat pe data de 18 iulie, la doar trei zile de la partida din Sibiu.

„Acasă au rămas 8 jucători. Sunt cei care aveau nevoie mai mult de odihnă. Artean, Larie și Rivaldinho vin cu noi, completând cu ceilalți băieți care au jucat mai puțin și trebuie să le dăm și lor minute. Avem o călătorie destul de lungă la Sibiu. Apoi meciul din deplasare de la Tiraspol, unde trebuie să facem tot posibilul să trecem. Încercăm să fim foarte competitivi pe ambele planuri.

Mentalitatea noastră, așa cum a fost anul trecut, este să încercăm să luăm fiecare meci în parte. Motivație trebuie să fie să încercăm să ne impunem ritmul și intensitatea jocului, să muncim foarte bine și foarte mult. Numai dacă muncești mult poți ajunge cel mai bun. Trebuie să ai o mentalitate de campion, să crezi în ce faci și să ai curaj”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei din Liga 1.

Reclamă

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton! Atacantul de 17 ani s-a pozat cu tricoul formaţiei din Premier League

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton! Tânărul de 17 ani va merge la formaţia din Premier League, după ce Farul şi Brighton au bătut palma.

Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist italian, a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu Adrian Mazilu, alături de Gheorghe Hagi, agentul Fulco van Kooperen şi oficialul celor de la Brighton, Sam Jewell.

În curând este aşteptat şi anunţul oficial al transferului lui Adrian Mazilu la Brighton. Potrivit lui Fabrizio Romano, cele două cluburi s-au înţeles pentru 3 milioane de euro, atacantul de 17 ani urmând să ajungă la echipa din Premier League în ianuarie 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Talentatul român Adrian Mazilu a semnat cu Brighton, afacerea este încheiată. Se va alătura echipei în ianuarie 2024 – suma de transfer este de 3 milioane de euro. Aici este alături de agentul Fulco van Kooperen, agentul care a fost implicat în negocierile dintre cluburi, împreună cu legenda Hagi şi Sam Jewell de la Brighton”, a anunţat Fabrizio Romano pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și