Închide meniul

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost anunţat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2023, 15:36

Reclamă
Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost anunţat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost anunţat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost anunţat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton nu a întârziat să apară. „Regele” nu a infirmat informaţia şi a avut un mesaj enigmatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei a vorbit în conferinţa de presă susţinută înaintea manşei tur a dublei cu Sheriff Tiraspol şi a spus doar că Mazilu va fi titular la Ovidiu.

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce a fost anunţat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

„Mazilu joacă, nu e doar în lot. Mazilu joacă, asta pot să vă zic, că joacă. Vor fi el, Alibec şi cu Riva (n.r. – Rivaldinho). Mâine încep ei şi vom vedea cum va fi”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Astfel, „Regele” a lăsat să se înţeleagă că transferul e aproape făcut. Campioana ar urma să încaseze 4 milioane de euro plus bonusuri de la Brighton, echipă care a terminat pe 6, în sezonul precedent de Premier League.

Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Gică Hagi a dat marea lovitură pe piaţa trasferurilor. Adrian Mazilu a fost vândut de Farul Constanţa la Brighton, chiar înainte de dubla cu Sherrif Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Reclamă

Farul lui Gică Hagi va încasa patru milioane de euro pentru puştiul de 17 ani care a strălucit în sezonul precedent în tricoul campioanei.

Mai mult, echipa lui Gică Hagi mai poate încasa sume importante şi din bonusuri. Farul a păstrat un procent dintr-un eventual transfer al jucătorului cotat la 1.3 milioane de euro.

Gică Popescu, despre transferul lui Mazilu: „Poate fi mâine, poate fi poimâine”

„Deocamdată nu este nimic concret legat de transferul lui Mazilu. Voi ştiţi că un contract este perfectat atunci când este o înţelegere cu toate părţile implicate.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am ajuns la nicio înţelegere nici cu Brighton, nici cu alt club. Dacă se va întâmpla, va fi foarte bine. Jucătorul îşi doreşte să facă acest pas. Discuţii sunt şi au fost săptămâna trecută cu un alt club despre care nu s-a scris absolut deloc. Erau discuţii avansate.

Nu mă hazardez să fac niciun fel de anunţ. Nu pot confirma că negocierile sunt avansate cu Brighton. Am prea multă experienţă ca să mă hazardez să fac declaraţii despre un club sau altul. Acum nu avem nicio ofertă de la Brighton pe masă, poate fi mâine, poate fi poimâine.

Ceea ce ne interesează este meciul cu Sheriff de miercuri. După aceea putem vorbi despre Mazilu. El este în lot pentru meciul cu Sheriff. Dacă Gică va dori să îl bage, îl va băga”, a spus Popescu, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și