Închide meniul

Remarcaţii lui Ilie Dumitrescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Cuplul de antrenori mută foarte bine!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 8:25

Reclamă
Remarcaţii lui Ilie Dumitrescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Cuplul de antrenori mută foarte bine!

Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

S-a aflat care sunt remarcaţii lui Ilie Dumitrescu, după partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB, încheiată cu scorul de 1-2. Fostul internaţional consideră că schimbările efectuate de staff-ul roş-albaştrilor, pe parcursul meciului, au făcut diferenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în faţa Universităţii Craiova, într-un meci din runda a şasea de play-off. Roş-albaştrii au câştigat cu 2-1, graţie golurilor marcate de Deian Sorescu şi Andrea Compagno. În urma succesului înregistrat în Bănie, trupa lui Elias Charalambous s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul.

Remarcaţii lui Ilie Dumitrescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB-ului, din duelul cu Universitatea Craiova, şi a ajuns la o concluzie. Fostul internaţional susţine că intrările lui Deian Sorescu şi Alexandru Pantea au cântărit decisiv, deoarece sistemul de joc al roş-albaştrilor s-a schimbat.

De asemenea, „Mister” susţine că deşi nu a avut ocazii notabile, jocul FCSB-ului s-a schimbat după golul marcat de Andrea Compagno, pe finalul primei reprize.

„A fost o primă repriză echilibrată, a fost acea deviere a lui Cristea, scoasă de Târnovanu.

Reclamă

Cred că un moment psihologic a fost în minutul 44, FCSB nu anunța că poate marca. Vine o fază fixă și se schimbă meciul. După pauză, cuplul de antrenori mută foarte bine, renunță la Tavi Popescu, îl urcă pe Ovidiu Popescu, joacă Sorescu fundaș dreapta. Au fost mutări foarte bune.

Cu mutarea asta, echipa a acoperit foarte bine zonele, dar a suferit. Apoi, iar mută bine. Iese Coman, intră Pantea și urcă Sorescu mijlocaș stânga. O mișcare, care… Pantea a intrat dezinvolt, cu personalitate”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Totodată, Ilie Dumitrescu a oferit o reacţie şi în privinţa jocului prestat de Universitatea Craiova. Fostul internaţional susţine că oltenii au avut de suferit prin prisma faptului că jucători precum Andrei Ivan sau Ştefan Baiaram nu au fost într-o seară bună.

Reclamă 4 / 0/3

„La Craiova, niciun jucător nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Neagoe nu poate să vorbească, e normal. Ivan nu a fost într-o seară foarte bună, Cîmpanu, Baiaram, la fel. Nici Screciu, nici Mateiu.

Ai nevoie de mai mult la o echipă care trebuie să pună probleme pe faza ofensivă. Roguljic a intrat bine, Koljic a marcat un penalty, dar ai nevoie de mai mult, de un nucleu de jucători”, a mai spus Ilie Dumitrescu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Deian Sorescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Deian Sorescu s-a arătat foarte bucuros pentru că a marcat şi echipa lui a câştigat.  Mijlocaşul FCSB-ului nu l-a uitat pe arbitrul meciului cu Rapid, Horaţiu Feşnic. Sorescu a spus că Rapid trebuia să aibă doi eliminaţi meciul trecut.

„Mă bucur că am luat cele 3 puncte şi că am intrat bine. Nu cred că am fost arma secretă, aşa s-a făcut echipa. E ceva normal la fotbal, nu ai mereu un prim 11, se pot schimba jucători.

Mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte şi am reuşit să marchez.

Oriunde voi juca voi încerca să dau 100%. Mai sunt câteva meciuri şi vreau să rămân concentrat până la sfârşit.

La faza golului eu zic că a vrut să dea la poartă (n.r.: Pantea). E important că am fost acolo, că am urmărit. Jumătate din gol e al lui, a făcut o fază foarte frumoasă.

Reclamă

S-a discutat foarte mult despre meciul cu Rapid. A fost o săptămână grea pentru noi. Pe teren ne-am simţit nedreptăţiţi. Trebuia să li se acorde două cartonaşe roşii. Pe lângă asta am avut numeroase ocazii şi trebuia să câştigăm.

Mă bucur că am reuşit să câştigăm azi.

Nu urmăresc nicio ştire şi nicio conferinţă de presă. Nu e uşor să se scrie despre tine că pleci. S-a discutat foarte mult, ba că rămân, ba că plec. Cât voi rămâne la această echipă, voi da 100%”, a declarat Andrei Sorescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și