Închide meniul

Deian Sorescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „A fost o săptămână grea pentru noi”. Mijlocaşul roş-albaştrilor nu l-a uitat pe Horaţiu Feşnic!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 23:45

Reclamă
Deian Sorescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: A fost o săptămână grea pentru noi”. Mijlocaşul roş-albaştrilor nu l-a uitat pe Horaţiu Feşnic!

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după ce FCSB a ratat titlul

Deian Sorescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Deian Sorescu s-a arătat foarte bucuros pentru că a marcat şi echipa lui a câştigat. Iată ce a declarat după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul FCSB-ului nu l-a uitat pe arbitrul meciului cu Rapid, Horaţiu Feşnic. Sorescu a spus că Rapid trebuia să aibă doi eliminaţi meciul trecut.

Deian Sorescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „A fost o săptămână grea pentru noi”

Mă bucur că am luat cele 3 puncte şi că am intrat bine.

Sunt bucuros că am ieşit sănătos şi am luat cele 3 puncte.

Nu cred că am fost arma secretă, aşa s-a făcut echipa. E ceva normal la fotbal, nu ai mereu un prim 11, se pot schimba jucători.

Reclamă

Mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte şi am reuşit să marchez.

Oriunde voi juca voi încerca să dau 100%. Mai sunt câteva meciuri şi vreau să rămân concentrat până la sfârşit.

La faza golului eu zic că a vrut să dea la poartă (n.r.: Pantea). E important că am fost acolo, că am urmărit. Jumătate din gol e al lui, a făcut o fază foarte frumoasă.

Reclamă 4 / 0/3

S-a discutat foarte mult despre meciul cu Rapid. A fost o săptămână grea pentru noi. Pe teren ne-am simţit nedreptăţiţi. Trebuia să li se acorde două cartonaşe roşii. Pe lângă asta am avut numeroase ocazii şi trebuia să câştigăm.

Mă bucur că am reuşit să câştigăm azi.

Nu urmăresc nicio ştire şi nicio conferinţă de presă. Nu e uşor să se scrie despre tine că pleci. S-a discutat foarte mult, ba că rămân, ba că plec. Cât voi rămâne la această echipă, voi da 100%”, a declarat Andrei Sorescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova: „O seară foarte frumoasă”!

Ştefan Târnovanu a fost foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova. FCSB a învins cu 2-1 Universitatea Craiova, în deplasare.

Târnovanu a avut o evoluţie foarte bună. La sfârşitul meciului a vorbit şi despre penalty-ul ratat de Andrei Ivan.

O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Mai avem 4 meciuri, sper să le câştigăm.

Reclamă

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni.

Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2 pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și