Închide meniul

Replica dură a lui Gici Becali, după ce Răzvan Burleanu l-a numit infractor şi i-a cerut să iasă din fotbal

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 19:52

Reclamă
Replica dură a lui Gici Becali, după ce Răzvan Burleanu l-a numit infractor şi i-a cerut să iasă din fotbal

Replică dură a lui Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Replica dură a lui Gici Becali, după ce Răzvan Burleanu l-a numit infractor şi i-a cerut să iasă din fotbal. Patronul de la FCSB continuă războiul declaraţiilor cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vut un răspuns dur pentru Răzvan Burleanu, după ce acesta l-a numit infractor şi i-a cerut să iasă din fotbal. Patronul FCSB îşi menţine poziţia şi spune că Burleanu este „un slujitor” pentru conducătorii din fotbal. Mai mult, Becali acuză jocuri de culise în numirea lui Burleanu în fruntea FRF, dar şi în faptul că el a intrat la închisoare.

Replica dură a lui Gici Becali, după ce Răzvan Burleanu l-a numit infractor şi i-a cerut să iasă din fotbal

„Securitatea care l-a pus pe el președinte pe mine m-a băgat la pușcărie. Așa este. Eu stau să-i răspund lui Burleanu? Ce să-i răspund? Ce vrei să-i fac? Știu eu ce l-a supărat pe el? El este un fel de angajat, slujitor al nostru. El trebuie să pună în practică ceea ce noi vrem și hotărâm și credem că este bine pentru fotbal. Nu ce crede el. Nu poate să-i pună pe ăia de la fotbalul feminin să voteze că nu e în regulă.

În fotbal stau cât vreau eu, că stau pe banii mei. Cât stă el e important. El nu stă pe banii lui. Nici el nu mai stă mult pe acolo! 

El distruge fotbalul pe banii românilor. Luați averea lui de când a intrat în fotbal și vedeți acum. Să vedeți cu cât a intrat. Cât ia el pe an a avut în viața lui până la 30 de ani? Cu ce e el mai capabil, mai deștept decât mine? 

Reclamă

Asta ar mai trebui el să facă. Să comande cine să plece, să lăsăm și afacerile. Asta ar mai trebui el să facă. Să-i mai dea Adunarea Generală, să voteze. ‘Președintele Federației îi scoate din fotbal, să retrogradeze el în Divizia C’. Asta ar mai trebui să-i dea putere. Să pună Adunarea Generală: ‘Becali să plece din fotbal”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Răzvan Burleanu, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Preşedintele FRF spune că Gigi Becali are „statut de infractor”. Becali a încercat să elimine regula U21, însă Adunarea Generală de la LPF a respins propunerea patronului de la FCSB.

Răzvan Burleanu s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali şi i-a adus aminte patronului de la FCSB de trecutul său cu multe probleme penale. Preşedintele FRF a spus că Gigi Becali ar trebui să plece din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali are un statut de infractor și nu are ce să caute în acest sistem. Are 3 variante: 

1. Să se supună legilor normale. 2. Să apeleze la Tribunalul Sportiv unde, dacă ceva nu este normal, se va reglementa. 3. Să îşi ia jucătoriile şi să plece.

Gigi Becali a ratat momentul să tacă. Fotbalul românesc nu are nevoie de Gigi Becali, care a ratat momentul de a face echipa FCSB cea mai puternică din zona noastră geografică. Este un om care a fost la pușcărie„, a spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și