Închide meniul

Răzvan Burleanu, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „Are statut de infractor! E un om care a fost la puşcărie”

Publicat: 27 iunie 2023, 16:33

Reclamă
Răzvan Burleanu, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „Are statut de infractor! E un om care a fost la puşcărie

Razvan Burleanu, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali

Hepta

Răzvan Burleanu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Preşedintele FRF spune că Gigi Becali are „statut de infractor”. Becali a încercat să elimine regula U21, însă Adunarea Generală de la LPF a respins propunerea patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali şi i-a adus aminte patronului de la FCSB de trecutul său cu multe probleme penale. Preşedintele FRF a spus că Gigi Becali ar trebui să plece din fotbal.

Răzvan Burleanu, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali are un statut de infractor și nu are ce să caute în acest sistem. Are 3 variante: 

1. Să se supună legilor normale. 2. Să apeleze la Tribunalul Sportiv unde, dacă ceva nu este normal, se va reglementa. 3. Să îşi ia jucătoriile şi să plece.

Gigi Becali a ratat momentul să tacă. Fotbalul românesc nu are nevoie de Gigi Becali, care a ratat momentul de a face echipa FCSB cea mai puternică din zona noastră geografică. Este un om care a fost la pușcărie„, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu! Derapaj al patronului de la FCSB

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

„Este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun? 

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21. 

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință”, a spus Becali la digisport.ro.

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins după votul de la Adunarea Generală de la LPF, acesta a avut o ieșire nervoasă. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament.

„Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și