Închide meniul

Replica lui Victor Angelescu, după ce Gigi Becali a spus că nu se bate la titlu cu Rapid: „Vrea să agite spiritele!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 17:36

Reclamă
Replica lui Victor Angelescu, după ce Gigi Becali a spus că nu se bate la titlu cu Rapid: „Vrea să agite spiritele!

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci al Rapidului / Profimediaimages

Replica lui Victor Angelescu, după ce Gigi Becali a spus că nu se bate la titlu cu Rapid. Patronul de la FCSB a spus că echipa sa se va lupta pentru titlu doar cu CFR Cluj în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţionarul Rapidului e de părere că Gigi Becali vrea doar să agite spiritele. Mai mult, Angelescu e de părere că Becali ia în calcul şi Rapidul în lupta la titlu.

Replica lui Victor Angelescu, după ce Gigi Becali a spus că nu se bate la titlu cu Rapid

Sincer, îmi dau seama că nu sunt reale, e o strategie. De când am revenit, noi i-am bătut de mai multe ori, ultima oară i-am bătut cu 5-1 acasă la ei. Sezonul trecut, din patru meciuri, i-am bătut de trei ori. Sunt convins că Gigi Becali nu gândește așa, e o declarație dată mai mult ca să agite spiritele.

FCSB e o echipă foarte bună, este principala favorită la titlu prin prisma lotului și a punctelor. Mi-e greu să cred că nu se bate nici cu noi și se bate doar cu CFR-ul. Eu cred că și Craiova se va bate acolo sus. Cine e cel mai bun să câștige. Sunt declarații specifice lui Gigi Becali”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu: „Vedeţi-vă de treabă! Doar cu ei ne batem”

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu. Gigi Becali a spus că FCSB se va bate la titlu doar cu CFR Cluj, deşi echipa lui Mandorlini a pierdut derby-ul din Giuleşti. Becali nu teme de Rapid şi de Universitatea Craiova în lupta la titlu.

Reclamă

„Hai, mă vedeţi-vă de treabă. Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu. Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu.

Fiecare face treaba lui. Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid. Îi spuneam şi lui Mihai (n.r. Mihai Stoica). Mă ofticam că au ratat la 2-1 ocaziile alea că mă gândeam că egalează CFR-ul şi apoi le dă şi 3-2″, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și