Închide meniul

Repriză de vis pentru Sepsi în „finala” pentru play-off cu FC U Craiova 1948! Covăsnenii au dominat și au înscris de 3 ori

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 21:58 / Actualizat: 19 iulie 2023, 18:03

Repriză de vis pentru Sepsi în finala” pentru play-off cu FC U Craiova 1948! Covăsnenii au dominat și au înscris de 3 ori

Presa din Ungaria a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la masa verde meciul cu FC U Craiova 1948

Jucătorii lui Sepsi, în timpul unui meci / Profimedia

Repriză de vis pentru Sepsi în „finala” pentru play-off cu FC U Craiova 1948! Covăsnenii au dominat total primul act al întâlnirii și au înscris de 3 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul este unul decisiv pentru locul 6, ultima poziție care asigură prezența în play-off-ul Ligii 1.

Repriză de vis pentru Sepsi în „finala” pentru play-off cu FC U Craiova 1948! Covăsnenii au dominat și au înscris de 3 ori

Formația gazdă a intrat mult mai bine în joc, a avut poseșia și a reușit să deschidă scorul după numai 7 minute. Nicolae Păun a deschis scorul pentru echipa lui Cristiano Bergodi, după ce a profitat de gafa portarului oltenilor.

În minutul 18 al meciului tabela s-a modificat din nou. Bălaşa a trimis un șut puternc spre poarta lui Gurău, iar portarul a respins mingea în proprie poartă! Tot covăsnenii au controlat jocul ulterior, iar Aganovic a stabilit scorul pauzei, 3-0, după un șut puternic de la distanță, deviat de apărarea oltenilor.

Laszlo Dioszegi, discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova: „Dacă va curge sânge, vă ridicați și mergeți mai departe!”

Laszlo Dioszegi a avut un discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova. Cele două formații se duelează astăzi, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe, iar miza este una uriașă: calificarea în play-off-ul din Liga 1.

Reclamă

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a ținut un discurs motivator de excepție în vestiarul lui Sepsi, înaintea meciului decisiv.

Finanțatorul covăsnenilor le-a transmis jucătorilor lui Cristiano Bergodi că are încredere totală în ei. Mai mult, Dioszegi i-a îndemnat să meargă mai departe și să lupte pentru victorie, indiferent de situație.

„Bună seara, în primul rând. Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Astăzi, împreună vom învinge. După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am încredere în voi și nu numai eu. Tot staff-ul, fiindcă știm că astăzi, dacă cădeți jos, dacă curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor”, a spus Laszlo Dioszegi, în vestiarul lui Sepsi.

Ulterior, Dioszegi i-a invitat pe toți jucătorii și membrii staff-ului să se îmbrățișeze și să vizioneze împreună un videoclip motivator.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și