Închide meniul
Foto

Revelion cu întârziere în Gruia! Fanii au întrerupt meciul CFR Cluj – Rapid. Au aprins torțe și au dat cu artificii pe stadion

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 21:43

Reclamă
Revelion cu întârziere în Gruia! Fanii au întrerupt meciul CFR Cluj – Rapid. Au aprins torțe și au dat cu artificii pe stadion

Revelion cu întârziere în Gruia

Fanii au întrerupt meciul CFR Cluj - Rapid

Revelion cu întârziere în Gruia! Suporterii celor de la CFR au făcut un adevărat spectacol pirotehnic și au întrerupt partida, pentru mai multe minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid este deosebit de important pentru lupta la titlu din Liga 1. Derby-ul din Gruia reprezintă un duel din etapa cu numărul 25 a sezonului din prima ligă a României.

Revelion cu întârziere în Gruia! Fanii CFR-ului au întrerupt meciul

În debutul primei reprize, fanii celor de la CFR au început un adevărat spectacol pirotehnic. În tribunele arenei din Cluj, suporterii gazdelor au aprins torțe și au dat cu artificii. Imaginile de pe Dr. Constantin Rădulescu au surprins pe toată lumea.

VEZI IMAGINI CU SPECTACOLUL FĂCUT DE FANII CFR-ULUI ÎN GALERIA FOTO

Totuși, fanii echipei din Gruia au fost dezamăgiți, la puțin timp după ce jocul s-a reluat. Damjan Djokovic a înscris pentru Rapid, după ce a trimis un șut care a fost deviat în poartă de un jucător din apărarea echipei pregătite de Adrian Mutu.

Reclamă

Cum arată echipele de start în CFR Cluj – Rapid:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, M. Ilie, Boben, Cr. Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Ajeti, Kresic, Mamic, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Adi Mutu

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi, Burmaz, Papeau – Rrahmani
Rezerve: Drăghia, I. Cristea, Braun, Dr. Grigore, Hromada, Oaidă, Cîrjan, Bamgboye, Hasani, Petrila, El Sawi, Ioniță
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid

Oficialul echipei patronate de Neluțu Varga i-a transmis un mesaj, ironic, lui Sebastian Colțescu, omul care va arbitra partida de la Cluj. Acesta a menționat faptul că își dorește ca rezultatul să nu fie influențat de greșeli de arbitraj și ca echipele să decidă soarta meciului.

„Sunt alți jucători în teren și sper să fie un meci în care echipele să fie cele care decid rezultatul meciului.

Au fost niște situații, dar e nepotrivit să dezvolt subiectul pentru că sunt convins că și arbitri și Comisia Centrală doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține”.

Dacă există, să fie minore, să nu influențeze arbitrajul. Și frumos ar fi ca echipe care câștigă să o facă pe merit, în teren. Colțescu va fi la centru”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” Vezi toate știrile
Citește și