Închide meniul

Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 17:20

Reclamă
Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!

Elias Charalambous a anunţat o revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi

Jucătorii de la FCSB, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Elias Charalambous a anunţat o revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că Ovidiu Popescu s-a refăcut şi va fi în lot pentru duelul cu formaţia lui Bernd Storck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi, pentru duelul din etapa a 6-a din play-off. Partida va fi mâine, de la ora 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous a anunţat o revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi

Ovidiu Popescu s-a refăcut, după accidentarea suferită în duelul cu Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Mijlocaşul va putea evolua contra covăsnenilor, în duelul ce se va desfăşura miercuri.

Elias Charalambous a dezvăluit că Luis Phelipe încă nu s-a refăcut, după ce s-a „rupt” tot după partida cu Sepsi. De asemenea, antrenorul FCSB-ului a transmis că nici Vlad Chiricheş nu va fi în lot pentru duelul din această rundă.

Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

Reclamă

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

„Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous

Întrebat ce rol are Gigi Becali în câştigarea titlului din Liga 1, Elias Charalambous nu a stat pe gânduri. Antrenorul FCSB-ului a vorbit despre ajutorul uriaş primit în acest sezon de la patron.

Charalambous a oferit declaraţii înaintea meciului Sepsi – FCSB, care îi poate ajuta pe roş-albaştri să câştige matematic titlul în Liga 1, după o pauză de 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem foarte aproape, dar încă nu am câştiga titlul. E nevoie să mai facem un efort important pentru a învinge şi în acest meci. Până nu câştigi ceva în fotbal, nimeni nu îţi garantează că vei reuşi.

(Ce rol are Gigi Becali în câştigarea titlului?) Ne-a oferit tot ce aveam nevoie la club. Este patronul echipei, niciodată nu a spus ‘nu’ când l-am rugat ceva. A dat totul, uneori mai mult decât ne aşteptam. Suntem foarte fericiţi să avem acest om în fotbalul românesc şi în acest club„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și