Închide meniul
EXCLUSIV

Ianis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”

Dan Roșu Publicat: 10 septembrie 2024, 8:28

Reclamă
Ianis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă

Ianis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers - FCSB

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers - Profimedia Images

Ianis Hagi a dat cărţile pe faţă după ce a fost scos de pe lista UEFA de scoţieni, înainte cu două luni de Rangers – FCSB, dar speră ca echipa sa să câştige duelul cu campioana României, ce se va disputa pe 24 octombrie, pe Ibrox, în Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis trage tare să revină în atenţia antrenorului şi conducătorilor şi speră că evoluţia din meciul România – Lituania 3-1 să-l ajute. Ianis speră să fie pe noua listă UEFA pe care Rangers o va întocmi la iarnă.

Ianis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB

„Chiar dacă se va juca în Scoţia meciul cu FCSB, sper ca Rangers să câştige. Eu nu sunt pe lista de Europa, sper ca Rangers să câştige şi să iasă din grupe.

La iarnă, sper să se regândească lista pentru Europa. Până atunci trebuie să câştig lupta de acolo”, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ianis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner

Ianis Hagi este în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner. Ianis Hagi a intrat în minutul 70 al partidei cu Lituania şi a fost decisiv la marcarea celui de-al doilea gol. Ianis A scos penalty-ul care a fost transformat de Răzvan Marin.

Reclamă
Reclamă

Cu Mircea Lucescu pe bancă, România a obţinut a doua victoria în Liga Naţiunilor. Mihăilă, Răzvan Marin şi Mitriţă au marcat golurile victoriei.

„Au fost două meciuri grele, două meciuri total diferite. Să începi în deplasare la Kosovo e greu. Am câştigat două meciuri. şase goluri, e bine. E fosrte bine, suntem toţi încântaţi de Mircea Lucescu. Este o dinamică diferită, sunt idei diferite, este şi o diferenţă de vârstă între fostul antrenor şi actualul. Cred că toţi antrenorii pot să confirme că suntem receptivi.

Ne place munca, ne adaptăm repede. Încă sunt idei în curs, sunt multe chestii pe care nu le-am putut face în această acţiune. Mă simt bine, la antrenamente s-a ridicat puţin nivelul şi intensitatea. A fost un vis fiindcă am crescut cu doi jucători pe care i-a antrenat mult, a avut grijă de ei, de tata şi de unchiul meu, de Popescu.

Reclamă

Când îţi vorbesc la superlativ de dânsul, ideea e să ai şi tu oportunitatea să fii antrenat de dânsul. Am fost foarte încântat dar ştiu că nu trebuie să visez cu ochii deschişi şi să mă antrenez şi să dau totul. Fiecare echipă are stilul lor. Datoria mea când intru pe teren e să fac diferenţa, nu să doar gol sau pase de gol. Sunt fericit că am reuşit să fac diferenţa. Sunt la Rangers, mai am un an contract acolo şi sunt gata să mă lupt pentru antrenor, pentru fani, iubesc să fiu acolo şi mâine la treabă„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:24

Adrian Mutu i-a taxat pe „tricolori”, după victoria clară cu Lituania: „Le-am permis cam multe!”

9:13

Mircea Lucescu a răbufnit după România – Lituania 3-1. Decizia radicală anunţată: „Execrabil”

8:45

„Nu i-a plăcut faţa lui” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce Alexandru Mitriţă a marcat pentru România

8:26

„Nu putem spune nimic negativ!” Radu Drăguşin, val de laude la adresa lui Mircea Lucescu! Concluzii după România – Lituania 3-1

8:00

Lupta pe calea aerului dintre McLaren și Red Bull. Analiza lui Adrian Georgescu

0:43

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 4 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și