Închide meniul

Revenit în Liga 1, fostul fotbalist al FCSB-ului a dezvăluit motivul pentru care s-a întors în România!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 ianuarie 2024, 15:54

Reclamă
Revenit în Liga 1, fostul fotbalist al FCSB-ului a dezvăluit motivul pentru care s-a întors în România!

Revenit în Liga 1, fostul fotbalist al FCSB-ului a dezvăluit motivul pentru care s-a întors în România!

Rachid Bouhenna, în perioada în care evolua pentru FCSB / Profimedia Images

Revenit în Liga 1, Rachid Bouhenna, fostul jucător al FCSB-ului, a dezvăluit motivul pentru care a decis să se întoarcă în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a semnat cu Poli Iaşi, el fiind liber de contract din vara anului trecut, atunci când s-a despărţit de echipa elenă Ionikos Nikeas.

Revenit în Liga 1, fostul fotbalist al FCSB-ului a dezvăluit motivul pentru care s-a întors în România!

Bouhenna a fost convins să semneze cu Poli Iaşi de antrenorul Leo Grozavu, care l-a pregătit în perioada în care algerianul a jucat la Sepsi. Bouhenna a avut o perioadă foarte bună la formaţia covăsneană, de unde s-a transferat la CFR Cluj. Ulterior, Bouhenna a semnat cu FCSB.

Ce m-a convins să semnez este că voi lucra din nou cu Leo Grozavu, ca și atunci când eram la Sepsi. Este antrenorul care mi-a dat multă încredere și am fost la cel mai bun nivel al meu cu el.

Am vrut să revin în România, pentru că îmi place stilul de viață și mă simt foarte bine aici. Am vorbit și cu alte cluburi din România, dar nu au fost mai interesate decât Iași”, a declarat Rachid Bouhenna pentru digisport.ro.

Reclamă

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1!

Fotbalistul numit „bezmetic” de Gigi Becali a revenit în Liga 1. Rachid Bouhenna este noul jucător al lui Poli Iaşi. Fundaşul central în vârstă de 32 de ani a semnat cu echipa antrenată de Leo Grozavu şi a fost prezent la reunirea moldovenilor.

Bouhenna are o cotă de piaţă de 200.000 de euro. A mai jucat în campionatul României pentru Sepsi, CFR Cluj şi FCSB. Algerianul ajunsese în vara anului 2022 la echipa lui Becali, dar a fost dat afară după numai 9 meciuri. Patronul roş-albaştrilor l-a criticat în termeni duri după ce Bouhenna a fost eliminat într-un meci de Cupă cu UTA. A primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde.

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta, care nu-și dă seama ce face!”, răbufnise Gigi Becali, înainte să îl dea afară. Bouhenna mai gafase grav şi într-un meci cu Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

Bouhenna a semnat apoi cu grecii de la Ionikos Nikaias, dar nici acolo nu a confirmat. A fost titular în 2 meciuri din campionat. A plecat tot după un cartonaş roşu primit, cu Heraklion. Din luna mai nu a mai jucat fundaşul central niciun meci oficial.

Lotul cu care Leo Grozavu abordează reluarea campionatului

Leo Grozavu a primit primele întăriri înainte de plecarea în cantonament.În afară de Bouhenna, moldovenii au mai semnat şi cu mijlocaşul Hamza Saghiri. Neamţul în vârstă de 27 de ani a jucat ultima dată la Viktoria Koln, în liga a 3-a.

Lotul cu care s-a reunit Poli Iaşi: Silviu Lung, Ionuț Ailenei, Diego Farcaș, Mădălin Martac, Nicolas Samayoa, Gabriel Vașvari, Alin Roman, Alexandru Core, Karim Sătmărean, Diego Dumbravă, Julian Marchioni, Ștefan Ștefanovici, Cătălin Itu, Claudiu Belu, Robert Ion, Sergiu Buș, Matija Katanec, Antonio Dumitru, Rareș Ispas, Alexandru Hrib, Andrei Gheorghiță, Denis Andrei, Florin Ilie, Răzvan Tincu, Shayon Harrison, Mihai Bordeianu, Ilie Vlad, Rachid Bouhenna și Hamza Saghiri.

Poli Iaşi are emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării. Are 23 de puncte după 21 de etape şi ocupă locul 14. Numai FC Botoşani şi Dinamo au adunat mai puţine puncte. În primul meci din 2024, moldovenii vor juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și