Închide meniul

„Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 13:55

Reclamă
„Revoluţie la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu

"Revoluţie" la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic / colaj AntenaSport, Hepta

„Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează în Liga a 2-a. S-a aflat cine vor fi înlocuitorii lui Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are nevoie de un miracol pentru a se salva direct de la retrogradare. Şi să ajungă la baraj va fi extrem de dificil, având în vedere că Dinamo trebuie să bată UTA şi să aştepte celelalte rezultate.

„Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu

Potrivit gsp.ro, dacă Dinamo va reuşi să ajungă la baraj, Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic vor rămâne în funcţiile pe care le au acum până după baraj.

În cazul retrogradării lui Dinamo, Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu vor fi înlăturaţi din funcţii. Andrei Nicolescu ar fi decis deja să facă un pas în spate indiferent dacă Dinamo va rămâne în prima ligă.

Şefii de la Dinamo iau în calcul un tandem Dan Gătăianţu – Claudiu Niculescu, ultimul urmând să fie antrenorul echipei. În acest moment, Dan Gătăianţu are prerogative financiare la Dinamo. El ar urma să preia şi prerogativele sportive. De partea sportivă se ocupă acum administratorul special Andrei Nicolescu.

Reclamă

„Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”!

Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA. „Câinii” au neapărată nevoie de victorie în partida cu echipa lui Mircea Rednic pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Cu toate acestea, salvarea nu depinde cu totul de Dinamo. Echipa antrenată de Zeljko Kopic are nevoie şi de un joc al rezultatelor favorabil pentru a se salva.ţ

“Rednic a ajutat Dinamo. A bătut toate echipele cu care Dinamo s-a confruntat până acum. El i-a ajutat cât a putut. Dar o să fie profesionist și pentru că, probabil, îl macină și perioada din trecut pe care a avut-o la club, dar și ultima plecare.

Reclamă 4 / 0/3

A și luat bani de acolo. A avut o carieră lungă în care făcut bani. Și un antrenor care vrea să își facă jucătorii să joace, mai ales în momente grele, vine și cu ceva de acasă. O primă de joc sau ceva. Eu la Brăila îi păcăleam pe jucători cu zile libere.

Jucătorul trebuie să știi să îl gestionezi foarte bine și să îl faci să joace când ai cea mai mare nevoie de el. Vestiarul ține antrenorul. El răspunde de ce se întâmplă acolo. Atât psihologic, cât și tactic. Eu cred că vine să câștige cu Dinamo, așa cum a spus”, a declarat Florentin Petre pentru fanatik.ro.

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut”

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo. „Câinii” joacă împotriva echipei lui Rednic în ultima etapă.

Am câştigat, echipa a jucat bine, felicitări! Au avut atitudine, ambiţie, încredere şi s-a văzut diferenţa.

Am câştigat şi cred că meritat. La câte ocazii am avut, eu zic că meritat.

(n.r.: goluri marcate 15, următoarea are 11) Bravo, felicitări băieţilor. Se vorbea că UTA va fi echipa care retrogradează prima, nu are nicio şansă.

Sunt 5 sau 6 tineri care au jucat. Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte. Suntem foarte serioşi.

Reclamă

Orice se vorbeşte, nu e cazul la noi”

Orice se vorbeşte, nu e cazul la noi. Am băieţi care respectă competiţia, respectă suporterii, care au fost alături de noi.

Îmi pare rău şi de adversar, dar nu avem ce să facem. Primul loc în play-out.

Am avut şi o perioadă proastă la început, să rămân sau să nu rămân. Am avut susţinere din partea conducereii, asta mi-a dat încredere.

Am pus suflet şi am fost convins că până la urmă o să reuşesc. Nu singur, împreună cu cei din conducere, cu jucătorii, cu suporterii.

Putem să facem lucruri frumoase aici, şi cu un buget mic.

Nu contează că sunt sau nu dinamovist

(dacă îşi propune play-off-ul sezonul viitor) Aşa e, dacă am demonstrat într-un sezon dificil, cu 20 şi ceva de jucători în iarnă. Am reuşit să creăm un grup foarte frumos, băieţi disciplinaţi. Cu antrenamente moderne, toată lumea spune că Rednic face antrenamente moderne, se poate!

Se poate şi cu zâmbete, cu câte o glumă, să îi ating un pic.

O să rămână toţi. Deja, de săptămâna viitoare, 4-5 jucători vor semna. Mai sunt unii de la care aşteptam mai mult, dar e bine. Mai e un meci.

Nu contează că sunt sau nu dinamovist. Mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat, sunt antrenorul lui UTA.

Eu am gândit cu sufletul, dar nu a fost bine. E acolo un administrator şef pe care toată lumea îl laudă, de ce îl lăudaţi? Stă de 4 ani, bine-mersi, ia banii. Ajutaţi-vă voi, n-aţi vrut să mă susţineţi, să fiţi sănătoşi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – FCU Craiova 3-1.

 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și