Închide meniul
VIDEO

”Revoluție” totală la FC Argeș! Dan Nistor vine la Pitești să lupte pentru Cupa României și să-i ducă pe ”vulturi” în Europa

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 21:56

”Revoluție” totală la FC Argeș! Dan Nistor vine la Pitești să lupte pentru Cupa României și să-i ducă pe ”vulturi” în Europa

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • ”Revoluție” totală la FC Argeș!
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială

E ”revoluție” totală la FC Argeș! Andrei Prepeliţă trebuie să ia Cupa României şi să îi ducă pe ”vulturi” în Europa. Nu mai puțin de 12 transferuri a făcut Argeșul în vara asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor (34 ani) lasă Universitatea Craiova. Mijlocașul s-a înțeles cu șefii de la Pitești și va semna și el, la fel ca Marius Constantin.

”Revoluție” totală la FC Argeș

Cestor, Jakolis, Straton și Marius Constantin au venit cu gânduri mari la Pitești.

Reclamă

”În Cupa României și să câștigăm un trofeu”, a explicat Andrei Prepeliță.

”Ce pot să promit este că vom lupta în fiecare meci. Să fim între primele 6 locuri şi să mergem cât mai departe posibil”, spune și Antonio Jakolis.

Reclamă

O să fie mult mai bine și până la urmă trebuie să fie mult mai bine”, a transmis Iasmin Latovlevici.

Și la Pitești va apărea un stadion nou, cu 15 mii de locuri. Așa a fost convins Daniel Stanciu să vină şef la Piteşti.

”Un stadion extraordinar și un complex extraordinar. Vor fi două stadioane acolo!”, spune Daniel Stanciu, noul director executiv.

Reclamă 4 / 0/3

”Echipa noastră, lotul nostru este mult mai valoros decât cel de anul trecut. Cu siguranță!”, crede Jean Vlădoiu.

Jean Vlădoiu: „Ne propunem play-off-ul în acest an”

FC Argeş s-a despărțit de 14 jucători, în această pauză competiţională. Jean Vlădoiu, conducătorul celor de la FC Argeş, vrea ca echipa să evolueze şi în sezonul viitor în play-off.

FC Argeş a anunţat despărţirea de 14 jucători, după primul sezon în care a evoluat în play-off. Cu toate acestea, piteştenii nu au avut evoluţii remarcabile odată calificaţi în play-off, clasându-se pe locul 6 la finalul campionatului.

„Sezonul trecut, când eram la retrogradare, nu am avut vacanţă deloc. Am aşteptăm să semneze prelungirea contractului (n.r. – Andrei Prepeliţă), e lucrul care mă bucură cel mai tare.

Să aducem sânge proaspăt cu dorinţă. Ne propunem în acest an play-off-ul. La ce investiţii s-au realizat la Piteşti, nu ne permitem decât play-off-ul.  Ne vom despărţi de foarte mulţi jucători. Sunt 14 jucători care vor pleca de la FC Argeş. Sunt echipe care au schimbat patru, cinci antrenori şi Dinamo e ultima şi nu doar Dinamo. Nu s-a rezolvat nimic, pentru că jucătorii rămân aceiaşi. Noi, la Piteşti, am tăiat în carne vie”, a declarat Jean Vlădoiu la orangesport.

Cătălin Straton a semnat cu FC Argeş 

Cătălin Straton a semnat cu FC Argeş după ce ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. Portarul în vârstă de 32 de ani a fost prezentat la noua sa echipă şi a oferit primele declaraţii.

Straton a parafat un acordul valabil pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul. A şi dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a plecat de la vicecampioana României.

Reclamă

“Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

În numai 8 meciuri a evoluat Straton, în cei 2 ani petrecuţi la FCSB. A recunoscut că nu a stat pe gânduri când a fost ofertat de piteşteni şi a acceptat să schimbe echipa pentru a juca mai mult.

“Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea. Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Nistor a fost implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt - U Cluj 1-1
Liga 1 • 7 apr., 18:09
„M-a lovit! Noroc că sunt de la țară!” Dan Nistor, implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”