Închide meniul

„Revoluţie” totală la FCSB. 5 schimbări pregătite de Toni Petrea, pentru derby-ul cu Rapid. Octavian Popescu, rezervă!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iulie 2022, 20:21

„Revoluţie totală la FCSB. 5 schimbări pregătite de Toni Petrea, pentru derby-ul cu Rapid. Octavian Popescu, rezervă!

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Profimedia

„Revoluţie” totală la FCSB. Toni Petrea a făcut 5 schimbări în primul 11, pentru derby-ul cu Rapid, faţă de ultimul meci, cel din Conference League. Marea surpriză este reprezentată de faptul că Octavian Popescu este doar rezervă pentru meciul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi FCSB se vor întâlni în etapa a doua de Superliga. Meciul va fi în format live text pe as.ro, de la ora 21:30. Derby-ul este sold-out, biletele fiind epuizate în doar 26 de minute.

„Revoluţie” totală la FCSB. 5 schimbări pregătite de Toni Petrea

Toni Petrea a efectuat 5 schimbări în echipa de start pentru derby-ul cu Rapid, faţă de ultimul meci, înfrângerea cu Saburtalo, din Conference League. Denis Haruţ, Joonas Tamm, Adrian Şut, Darius Olaru şi Octavian Popescu nu au mai fost trimişi în teren, încă din primul minut, pentru derby-ul cu „giuleştenii”, după ce au fost titulari în partida din Georgia.

Octavian Popescu reprezintă surpriza pregătită de Toni Petrea. „Perla” lui Gigi Becali este rezervă pentru partida cu trupa lui Adrian Mutu, după ce în primele două partide, cu U Cluj şi Saburtalo, a fost titular.

Risto Radunovic a revenit în primul 11, după ce a ratat primele două meciuri din sezon. Totodată, şi Bouhenna va bifa primul meci ca titular, fiind transferat în această vară de la CFR Cluj. Faţă de meciul cu Saburtalo, şi Darius Olaru lipseşte. La mijloc, alături de Florin Tănase şi Malcom Edjouma a fost preferat Răzvan Oaidă.

Reclamă

Ianis Stoica este titular şi el, după ce a bifat 26 de minute în remiza cu U Cluj, de pe Arena Naţională.

Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:30). Derby de „gradul 0” în Giulești!

Va fi primul mare derby disputat pe noul stadion Giulești, iar dorința de victorie este uriașă în ambele tabere.

Rapid și FCSB vin după două rezultate dezamăgitoare în prima etapă din Superliga. Giuleștenii au fost învinși de CFR Cluj, scor 0-1, după un final dramatic în Gruia. Formația lui Adrian Mutu a primit penalty după intervenția VAR, dar Alexandru Albu a ratat în minutul 90+8.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FCSB a obținut doar o remiză pe teren propriu, contra lui U Cluj, scor 1-1. „Roș-albaștrii” au fost conduși la pauză, după golul marcat chiar de fostul rapidist Adrian Bălan. Florin Tănase a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 54.

Rapid și FCSB și-au împărțit victoriile în sezonul precedent. Formația giuleșteană s-a impus în partida tur, scor 1-0, după autogolul lui Paulo Vinicius. Echipa patronată de Gigi Becali și-a luat revanșa la retur, când a învins marea rivală cu 3-1.

La meciul disputat în decembrie 2021, Florin Tănase a deschis scorul în minutul 13, iar Cristi Săpunaru a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. FCSB a presat enorm în repriza secundă și a obținut victoria cu două goluri marcate în minutele 90+3, de același Tănase, respectiv 90+6, de Ianis Stoica.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și