Închide meniul

Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2024, 19:38

Reclamă
Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?

Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a "distrus" pe Cristiano Bergodi

Rică Răducanu, în timpul unui interviu / AS.ro

Rică Răducanu, portarul de legendă al Rapidului, a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi. Acesta a lansat un atac neaşteptat la adresa antrenorului care a fost demis de Dan Şucu după înfrângerea cu Sepsi, din turul play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tamango” nu îşi explică de ce patronul Rapidului nu l-a lăsat pe italian pe bancă până la finalul sezonului, pentru a-l forţa să plece fără clauza de reziliere de 200.000 de euro. Rică Răducanu a crezut chiar că suma intrată în conturile lui Bergodi a fost de două ori mai mică.

Rică Răducanu l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi

Când l-a adus pe ăsta, pe Bergodi, că a umblat peste tot… eu i-am şi zis: ‘Băi, nene, ne-ai luat banii la alţi antrenori, de ce n-ai stat în Italia? Acum trebuia să îl lase, după părerea mea, să îşi rupă gâtul. Nu putea să facă mai multe şi îl lua lumea de gât şi pleca cu coada între picioare. Acum i-a dat şi 100.000 de euro.

Aşa aş lua şi eu 100.000, ce boier aş fi. O sută de mii n-am putut să strâng toată viaţa„, a declarat Rică Răducanu.

Jurnaliştii din Scoția au dezvăluit că Dan Șucu ar purta negocieri cu Neil Lennon, o legendă a clubului Celtic, pentru a veni la Rapid. Varianta nu este pe placul lui Rică Răducanu.

Reclamă

(Reporter: Ar trebui un român sau un străin?) Lasă-mă cu străinii, că dacă ar fi buni, ar sta la ei acolo. Marius Şumudică e de-al nostru, îl cunosc bine… dar acum să vă spun ceva, la ce marfă avem, nu poate să facă nimeni mai mult.

Nu poţi să ai pretenţii mai mari. Unii vin pe la noi doar ca să ia banii„, a spus legenda Rapidului.

Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid

Chiar dacă s-a vorbit despre un posibil interes pentru Martin O’Neill, un antrenor important în fotbalul european, presa din Scoția a dezvăluit acum că Dan Șucu a purtat discuții cu Neil Lennon, o legendă a clubului Celtic.

Reclamă 4 / 0/3

Legenda lui Celtic poartă discuții pentru postul de antrenor de la Rapid”, au titrat jurnaliștii scoțieni.

Lennon a fost pe punctul de a se înțelege cu naționala Republicii Irlandei, dar și cu Aberdeen, însă în cele din urmă alți candidați au preluat echipele respective. Acum antrenorul de 52 de ani a purtat discuții cu conducerea Rapidului.

Inițial, Martin O’Neill a fost candidat pentru postul de antrenor de la Rapid, dar acum înțelegem că Lennon e cel care a tot purtat negocieri cu echipa din București”, a fost mesajul transmis de jurnaliștii de la footballscotland.co.uk.

Neil Lennon are un CV important în fotbalul european. Acesta a reușit să cucerească 5 titluri, 4 Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii cu Celtic. În cariera sa le-a pregătit pe: Celtic, Bolton, Hibernian și Omonia Nicosia. Alături de formația din Cipru a reușit să câștige o cupă.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! Vezi toate știrile
Citește și