Închide meniul

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Lasă, că e mai bine! Ne-o luăm prea rău în cap!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 februarie 2023, 18:17

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni – Rapid 0-0: Lasă, că e mai bine! Ne-o luăm prea rău în cap!”

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni - Rapid 0-0

Rică Răducanu, în timpul unui interviu / Facebook Rapid

Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, a avut o declarație neobișnuită după CS Mioveni – Rapid 0-0! Deși a dominat meciul, Rapid nu a reușit să se impună în fața celor de la CS Mioveni. În prezent, Rapid se află pe locul 4 din Liga 1, cu 46 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe Chindia Târgoviște. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:00.

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni – Rapid 0-0

Rică Răducanu susține că remiza înregistrată în fața Mioveniului este benefică pentru Rapid. Acesta consideră că formația din Giulești a avut evoluții foarte bune, în actualul sezon, având în vedere lotul de care dispune.

„Ce să mai zic, mă, tată? Cu toate că am dominat, nici nu mă gândeam că nu ne vom impune pe final. Ce nu înțeleg este de ce s-a repetat acel penalty. Și a mai fost un 11 metri.

Ăla (n.r. Carnat) cred că a vrut să câștige Rapid, dar numai Rapid nu a vrut (n.r. râde. Se referă la clinciul dintre Carnat și Ioniță). L-a luat din prima în brațe și s-a dus cu el, dar arbitrul unde o fi fost? Ăla a fost și mai clar.

Reclamă

Supărarea e mare, dar acum una peste alta hai să-ți spun ceva. Lasă, că e mai bine unde suntem acum, pentru că apoi ne-o luăm prea rău în cap. La ce lot avem, e bine”, a declarat Rică Răducanu.

Daniel Niculae, furios după CS Mioveni – Rapid 0-0

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a avut o reacție nervoasă, la finalul meciului cu CS Mioveni.

„Nu știu de ce s-a repetat acea lovitură. Dacă ar fi să luăm toate penalty-urile executate, nu am valida niciunul. Nu putem să fim mai catolici decât Papa. Plus că am mai avut un penalty și la Ioniță, clar, nu s-a dat. Am pierdut două puncte, meritam victoria. A doua repriză ne-a aparținut în totalitate, am avut și ghinion. Am avut 5-6 ocazii imense. O victorie ar fi fost meritată.

Reclamă 4 / 0/3

Când faci parte din lotul Rapidului, trebuie să te concentrezi la meciul următor. Trebuie să o luăm de la capăt, să rămânem modești, să arătăm că suntem o echipă unită. Avem nevoie de o victorie cu Chindia. Rapid nu vrea să găsească țapi ispășitori, și arbitrii sunt oameni, dar azi am avut o lovitură de la 11 metri clară la Ioniță. N-am câștigat și pentru că s-a dorit repetarea penalty-ului”, a declarat Daniel Niculae, după CS Mioveni – Rapid.

„Sunt supărați fanii, e normal, la fel suntem și noi. Ne pare rău că nu am reușit să luam mai multe puncte în ultimele două meciuri. Cu FC U Craiova clar n-am jucat bine, dar azi am simțit că am jucat foarte bine. La faza penalty-ului nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine a intrat în careu, cine nu a intrat…Trebuie să analizăm, trebuie să ne revenim și să adunăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat.

Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă, nu știu. Trebuie să ne revenim, avem o revanșă de luat cu Chindia, vreau să luam toate cele 3 puncte. Acum trebuie să vedem ce facem greșit, iar în play-off ar fi minunat dacă am avea un parcurs bun. E doar un moment mai puțin reușit și pentru Marko (n.r. Dugandzic). Avem încredere în el, eu cred că o să ne ajute până la finalul sezonului”, a spus și Alex Ioniță, la finalul meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și