Închide meniul

Daniel Niculae, furios după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Nu știu de ce s-a repetat acea lovitură, nu putem să fim mai catolici decât Papa!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 22:44

Daniel Niculae, furios după CS Mioveni – Rapid 0-0: Nu știu de ce s-a repetat acea lovitură, nu putem să fim mai catolici decât Papa!”

Daniel Niculae, furios după CS Mioveni - Rapid 0-0

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae a fost furios după CS Mioveni – Rapid 0-0. Președintele giuleștenilor a fost uimit de decizia arbitrilor de a repeta lovitura de penalty obținută de Rapid în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae a pus semi-eșecul pe seama deciziilor luate de „centralul” Horațiu Feșnic. Chiar și așa, oficialul din Giulești are încredere totală că echipa sa își va reveni.

Daniel Niculae, furios după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Nu știu de ce s-a repetat acea lovitură, nu putem să fim mai catolici decât Papa!”

„Nu știu de ce s-a repetat acea lovitură. Dacă ar fi să luăm toate penalty-urile executate, nu am valida niciunul. Nu putem să fim mai catolici decât Papa. Plus că am mai avut un penalty și la Ioniță, clar, nu s-a dat. Am pierdut două puncte, meritam victoria. A doua repriză ne-a aparținut în totalitate, am avut și ghinion. Am avut 5-6 ocazii imense. O victorie ar fi fost meritată.

Când faci parte din lotul Rapidului, trebuie să te concentrezi la meciul următor. Trebuie să o luăm de la capăt, să rămânem modești, să arătăm că suntem o echipă unită. Avem nevoie de o victorie cu Chindia. Rapid nu vrea să găsească țapi ispășitori, și arbitrii sunt oameni, dar azi am avut o lovitură de la 11 metri clară la Ioniță. N-am câștigat și pentru că s-a dorit repetarea penalty-ului”, a declarat Daniel Niculae după CS Mioveni – Rapid.

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă!”

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0. Mijlocașul giuleștenilor s-a declarat total nemulțumit de rezultatul obținut și pune soarta meciului pe seama lipsei de șansă.

Reclamă

Rapid a fost ținută în șah de CS Mioveni, iar giuleștenii au făcut un nou pas greșit în lupta la titlu.

„Sunt supărați fanii, e normal, la fel suntem și noi. Ne pare rău că nu am reușit să luam mai multe puncte în ultimele două meciuri. Cu FC U Craiova clar n-am jucat bine, dar azi am simțit că am jucat foarte bine. La faza penalty-ului nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine a intrat în careu, cine nu a intrat…Trebuie să analizăm, trebuie să ne revenim și să adunăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat.

Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă, nu știu. Trebuie să ne revenim, avem o revanșă de luat cu Chindia, vreau să luam toate cele 3 puncte. Acum trebuie să vedem ce facem greșit, iar în play-off ar fi minunat dacă am avea un parcurs bun. E doar un moment mai puțin reușit și pentru Marko (n.r. Dugandzic). Avem încredere în el, eu cred că o să ne ajute până la finalul sezonului”, a declarat Alex Ioniță la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și