Închide meniul

Rică Răducanu se amuză de transferurile făcute de Dan Şucu la Rapid: „Ce titlu? La Titu! N-avem marfă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 17:12

Rică Răducanu se amuză de transferurile făcute de Dan Şucu la Rapid: „Ce titlu? La Titu! N-avem marfă

Rică Răducanu, devastat de moartea lui Franz Beckenbauer

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Rică Răducanu se amuză de transferurile făcute de Dan Şucu la Rapid. Legenda grupării din Grant a avut o reacţie acidă după ce jucătorii antrenaţi de Cristiano Bergodi au remizat cu FC Botoşani, scor 2-2, şi sunt fără victorie pe teren propriu în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar al Rapidului nu are încredere în jucătorii aduşi, în această vară, de Dan Şucu şi Daniel Niculae. Este convins că nu se pune problema ca echipa lui de suflet să se bată la câştigarea titlului.

Rică Răducanu se amuză de transferurile făcute de Dan Şucu la Rapid

Mai mult, Rică Răducanu a dat de înţeles că Rapid va avea probleme în a se califica în play-off.

Rapid e bine. La ce avem, e foarte bine, locul 5-10 e foarte bun, după părerea mea. Am scăpat iar frumos, am egalat (n.r – cu FC Botoșani, scor 2-2).

Ce titlu? La Titu! N-avem marfă. Eu le-am zis de la început„, a declarat Rică Răducanu în cadrul unui eveniment, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară. Oficialii giuleştenilor au ajuns la un acord cu Neluţu Varga şi pentru Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj).

În proporție de 99 la sută, este jucătorul Rapidului. Vom avea opțiune de cumpărare, care va fi achitată într-o anumită perioadă. Va fi jucătorul Rapidului„, spunea Daniel Niculae despre transferul lui Claudiu Petrila.

Rapid a adunat cinci puncte în primele trei etape din Liga 1. A învins-o pe U Cluj (3-0) şi a remizat cu Sepsi (0-0) şi FC Botoşani (2-2).

Reclamă 4 / 0/3

Rapid îl poate rata pe Florin Andone

Rapid încearcă să îşi mai aducă un jucător în ofensivă. Giuleștenii sunt interesați de Florin Andone, și chiar Daniel Niculae a confirmat, după remiza cu Botoșani, faptul că este în căutarea unui atacant.

După ce se anunțase că Florin Andone se află în negocieri avansate cu oficialii de la Rapid, presa din Spania notează faptul că giuleștenii l-ar putea pierde pe atacantul de 30 de ani.

Cordoba este interesată de serviciile atacantul român, fiind „una dintre marile dorințe ale clubului”, notează jurnaliștii iberici. Fanii și-l doresc pe Andone din nou la Cordoba, echipă la care a evoluat timp de un sezon și jumătate, între decembrie 2014 și iulie 2016.

Cu toate acestea, spaniolii anunță că transferul lui Florin Andone este greu de realizat. În prezent, atacantul român se antrenează cu Atletico Baleares, echipă din Liga a 3-a din Spania.

De-a lungul carierei, Andone a evoluat pentru Castellon, Villareal, Cordoba, Deportivo la Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz şi Las Palmas. De asemenea, atacantul a bifat 25 de meciuri şi la naţionala României, în tricoul căreia a marcat două goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și