Închide meniul

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Antrenorul Gigi Becali trebuie să fie mai atent!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 14:33

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Antrenorul Gigi Becali trebuie să fie mai atent!

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga FCSB titlul în acest sezon, iar soluţia stă în mâinile lui Gigi Becali. Fostul portar al celor de la Rapid susţine că patronul roş-albaştrilor trebuie să fie mai atent atunci când efectuează schimbări la echipă, în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat de primele locuri din Liga 1, după victoriile din ultimele runde. Roş-albaştrii se vor duela în această etapă cu Universitatea Craiova, partida fiind programată duminică, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga titlul FCSB, trupa lui Gigi Becali

Rică Răducanu a declarat că FCSB are un lot extrem de puternic, care poate câştiga titlul în acest sezon. Punctul forte al roş-albaştrilor este reprezentat de jucătorii tineri, de valoare, care pot face diferenţa.

Totodată, fostul portar al giuleştenilor susţine că Gigi Becali este cel care trebuie să fie atent în momentul schimbărilor, pentru că aici s-ar putea face diferenţa în unele meciuri.

În privinţa derby-ului dintre FCSB şi Universitatea Craiova, Rică Răducanu a declarat că în cazul unei victorii obţinute de oaspeţi, atunci trupa lui Eugen Neagoe poate emite şi ea pretenţii pentru primele locuri din Liga 1.

Reclamă

„FCSB are echipă care poarte rezolva problema campionatului. Sunt tineri, au valoare. Antrenorul Gigi trebuie să fie mai atent, pentru că știu că se bagă. Măcar să aibă inspirație.

Abia aștept însă să-i văd și pe olteni. Să-i bată și pe Steaua, pe FCSB și atunci pot spune că au și ei pretenții”, a declarat Rică Răducanu, conform digisport.ro.

Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB

Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB. Mijlocașul este convins că unitatea echipei este principalul motiv pentru care roș-albaștrii au revenit în lupta la titlu. Fotbalistul lui Gigi Becali visează să câștige trofeul în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem încrezători, mergem încrezători la fiecare meci. Suntem într-o perioadă bună. Mergem la victorie. La fiecare partidă sunt emoții, acum e o încărcătură mai mare, așteptăm să vină suporterii alături de noi. Este un meci pe care poți să-l pierzi și poți să și-l câștigi foarte ușor.

O să fie meciul nostru, pentru asta ne pregătim. Orice jucător se gândește la echipa națională, ar fi o mândrie să fiu convocat, dar nu depinde de mine. Este visul oricărui jucător să ajungă la națională. Momentan sunt la FCSB, dau totul să câștigăm campionatul. Munca este secretul, sunt atent la ceea ce îmi cere Pintilii. Nu vreau să zic despre alții, am primit sfaturi și de la alții, mă ajută jocul echipei. Am încercat să fiu la fel de profesionist, muncind poți să ajungi acolo unde îți dorești.

Am început tot timpul campionatul destul de prost, asta este, încercăm să luăm campionatul pe parcurs. Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci și să nu ne mai încurcăm. Noi am avut o grupă mai dificilă decât CFR. Suntem cea mai în formă echipă, avem cel mai bun fotbal. O să dăm totul să câștigăm campionatul. Suntem o familie unită, ne-am unit bine, ne înțelegem bine, nu avem bisericuțe. Cred că în play-off toate echipele au șanse la titlu, CFR-ul e o echipă cu experiență care poate ieși ușor din forma proastă, dar noi ne gândim la jocul nostru”, a spus Adrian Șut, la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și