Închide meniul

Ricardo Grigore a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunț oficial făcut de clubul lui Adrian Mititelu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2023, 20:43

Ricardo Grigore a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunț oficial făcut de clubul lui Adrian Mititelu

Ricardo Grigore a plecat de la FC U Craiova 1948

Ricardo Grigore, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Profimedia

Ricardo Grigore a plecat de la FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut, vineri, anunțul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a anunţat că a ajuns la un acord cu Ricardo Grigore cu privire la încetarea contractului dintre cele două părţi.

Ricardo Grigore a plecat de la FC U Craiova 1948

“Ricardo Grigore şi FCU 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulţumeşte lui Rici pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului şi îi urează mult succes în următoarea provocare”, este anunţul grupării oltene.

Grigore era legitimat la FC U Craiova din iulie 2022.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Trebuie să fim atenți să nu ajungem la retrogradare!”

Adrian Mititelu s-a arătat debusolat după meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Oltenii au început anul 2023 cu o remiză pe teren propriu. Echipa lui Nicolo Napoli a condus cu 1-0 după golul lui Baeten, dar UTA a smuls un punct pe final, grație reușitei lui Postolachi.

FC U Craiova 1948 se află la 8 puncte în spatele play-off-ului, iar Adrian Mititelu și-a luat deja gândul de la clasarea în primele 6 echipe.

„Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblul jocului, trebuia să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori.

Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare.

Adrian Mititelu l-a „taxat” pe Nicolo Napoli: „N-a fost inspirat!”

Din păcate n-am scăpat. Suntem puțini dezamăgiți. Cred că și banca de rezerve nu a reacționat cum trebuie. Cred că nici Napoli nu a fost foarte inspirat. Cu toate astea, puteam să câștigăm. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun.

Cred că s-au făcut niște greșeli. Dacă banca tehnică era mai atentă, câștigam acest meci. Eu zic dacă se făceau niște schimbări la echipă, nu se ajungea aici. Trebuia să fim mai precauți. Avem bancă ce putea asigura o conduită mai bună echipei.

Visul unui club din Liga 1 este acela de a juca în acele amărâte, dar prețioase, preliminarii de Conference League. Acolo putem să mai aspirăm și noi. Și-n play-out vor rămâne echipe puternice. Iau în calcul și faptul că echipa are valoare, dar nu va fi ușor.

Dacă abordăm serios meciurile… Astăzi am jucat bine, am avut și ghinion, dar nu am putut să batem. UTA va pierde foarte greu în deplasare. O să vedeți.

Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit.

Reclamă

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1.

Recomandări
  • Ricardo Grigore a plecat de la FC U Craiova 1948
  • Anunț oficial făcut de clubul lui Adrian Mititelu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și