Închide meniul

Ricardo Grigore a semnat! La ce echipa va evolua fostul fundaș al lui Dinamo: „Mâine voi fi prezentat oficial!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 14:59

Ricardo Grigore a semnat! La ce echipa va evolua fostul fundaș al lui Dinamo: Mâine voi fi prezentat oficial!”

Ricardo Grigore a semnat

Ricardo Grigore, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Ricardo Grigore a semnat! Fostul fundaș al lui Dinamo s-a înțeles cu cei de la Petrolul. În prezent, Petrolul trece prin momente grele din punct de vedere sportiv, formația ploieșteană aflându-se pe locul 10 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore era liber de contract, după despărțirea de FC U Craiova, de la începutul acestui an.

Ricardo Grigore a semnat

Ricardo Grigore susține că a semnat deja cu Petrolul, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc joi.

„Am semnat cu Petrolul. Mâine voi fi prezentat oficial”, a spus Ricardo Grigore, potrivit fanatik.ro.

În tricoul celor de la FC U Craiova, Ricardo Grigore a bifat 13 partide, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă

Scandal de pariuri la Petrolul

În aceste zile, în jurul Petrolului planează un scandal de pariuri. Mai exact, Cosmin Achim, până zilele trecute, jucătorul Petrolului, este bănuit că a jucat la pariuri, lucru strict interzis jucătorilor aflați în activitate.

„Am citit despre el… Nu pot să mă gândesc la anumite lucruri. Niciun antrenor nu se gândește la așa ceva, că ar paria. Nu-ți poți da seama dacă un jucător va face sau nu ceva.

Până nu se dovedește că e vinovat… Dar au fost atât de multe greșeli făcute. Nu știu dacă e lipsă de valoare sau dacă o face intenționat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu am jucat niciodată la pariuri. Chiar aveam ședințe cu jucătorii și le spuneam să nu cadă în patima jocurilor de noroc. Eu am trecut prin asta și știam ce înseamnă să joci la cazino, să bagi bani în chestii de genul.

Au fost și vor mai fi astfel de cazuri. Nu sunt în regulă. Mereu am fost împotriva. În primul rând, ești împotriva colegilor tăi. Ai beneficii contra colegilor tăi. Ei lucrează și au obiective și tu ce faci? Îi trădezi.

Când eram antrenor la Gaz Metan făceam ședințe cu jucătorii și le spuneam despre pariuri.

La un moment dat, mă plimbam prin Mediaș și m-am întâlnit cu un jucător care tocmai ieșea dintr-o casă de pariuri. I-am cerut să-mi arate biletul. Nu pariase pe meciuri de fotbal, el paria pe cai. Ca să vedeți cum sunt. Din lipsă de altceva, fac lucruri care îi costă în viitor”, a declarat Cristi Dulca, selecționerul sub comanda căruia Cosmin Achim a debutat la naționala de tineret, potrivit gsp.ro.

În ultima etapă din sezonul regular, Petrolul o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17:30.

Recomandări
  • Ricardo Grigore a semnat
  • 23 de ani are Ricardo Grigore

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și