Închide meniul

Ricardo Grigore, prezentat oficial la Petrolul! Ultimele detalii despre contractul fundaşului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 17:50

Ricardo Grigore, prezentat oficial la Petrolul! Ultimele detalii despre contractul fundaşului

Ricardo Grigore a fost prezentat oficial la Petrolul

Ricardo Grigore a fost prezentat oficial la Petrolul/ Facebook Petrolul

Ricardo Grigore a fost prezentat oficial la Petrolul. Fundaşul central de 23 de ani s-a despărţit de FC U Craiova 1948 în ianurie, şi nu a stat mult timp „pe bară”. Grigore a semnat un contract cu „lupii galbeni” valabil până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore a fost component al naţionalei U21 a României, pe vremea când evolua pentru Dinamo, în prima ligă.

Ricardo Grigore, prezentat oficial la Petrolul

Oficialii de la Petrolul, au postat pe contul oficial, anunţul că Ricardo Grigore este noul lor jucător.

Totodată, „lupii galbeni” au dezvăluit faptul că fundaşul va evolua la echipa de pe „Ilie Oană” până la finalul acestei stagiuni.

Ricardo Grigore a bifat 13 meciuri pentru FC U Craiova 1948, în prima parte a sezonului, în toate competiţiile. Fundaşul a împrumutat de Dinamo, la trupa lui Adrian Mititelu.

Reclamă

„Oficial: clubul nostru a ajuns la un acord cu fundașul central Ricardo Grigore, acesta urmând să evolueze pentru FC Petrolul Ploiești în meciurile rămase de disputat din sezonul 2022-2023. În vârstă de 23 de ani, Grigore a jucat în prima parte a campionatului pentru FC U Craiova 1948 (10 prezențe în Superliga, 3 în Cupa României), acolo unde fusese împrumutat de la Dinamo București.

Fost component al reprezentativei „U21”, cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021) și la turneul final al Campionatului European din 2019, noul echipier al „lupilor” are 100 de prezențe și 5 goluri marcate pe prima scenă a fotbalului românesc”, se arată în mesajul postat de cei de la Petrolul, pe contul oficial de Facebook.

În prezent, Petrolul trece prin momente grele din punct de vedere sportiv, formația ploieșteană aflându-se pe locul 10 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal de pariuri în fotbalul românesc, la Petrolul! Cosmin Achim ar fi pariat sume uriașe pe propria echipă

Cosmin Achim (27 de ani), fundaș dreapta legitimat ultima dată la Petrolul, este anchetat de FRF pentru pariuri! Acesta ar fi mizat sume uriașe pe meciurile propriei echipe. „Lupii galbeni” i-au reziliat contractul lui Achim.

Orangesport.ro anunță că Cosmin Achim a pariat sume între 8.000 și 9.000 de lei pe meciuri din Liga 1, chiar și pe partidele propriei echipe. Sursa citată anunță că fotbalistul desfășura activitatea în strânsă legătură cu membrii unui clan interlop.

FRF a confirmat că desfășoară o investigație în cazul lui Cosmin Achim.

Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”, se arată în răspunsul FRF pentru orangesport.ro.

În perioada de mercato din această iarnă, Cosmin Achim a semnat cu Petrolul, dar „Lupii galbeni” i-au reziliat înțelegerea.

Recomandări
  • Ricardo Grigore a fost prezentat oficial la Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și