Închide meniul

Risto Radunovic şi-a „pus cenuşă în cap” după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Din cauza mea nu am câştigat meciul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2022, 0:10

Risto Radunovic şi-a „pus cenuşă în cap după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Din cauza mea nu am câştigat meciul!

Risto Radunovic a provocat penalty-ul din care Voluntari a egalat

Risto Radunovic, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Risto Radunovic şi-a „pus cenuşă în cap” după FCSB – FC Voluntari 1-1. Fundaşul stânga al celor de la FCSB se consideră principalul vinovat pentru faptul că echipa sa a ratat victoria în prelungirile partidei cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 5 al prelungirilor, Radunovic a alunecat în careu şi l-a doborât pe Adam Nemec, cel care a şi transformat penalty-ul.

Risto Radunovic şi-a „pus cenuşă în cap” după FCSB – FC Voluntari 1-1

„O seară foarte tristă pentru noi si pentru mine. Din cauza mea nu am câştigat meciul. În ultimele secunde am alunecat. L-am atins şi a fost penalty. Nu am vrut să joc mingea sau să intru în el. Sunt foarte trist că am pierdut puncte în minutul 95. Asta nu merită nici clubul şi nici suporterii.

Dacă nu era penalty era 1-0 şi gata. Suntem ghinionişti şi trebuie să câştigăm următorul meci. Sper să ieşim din situaţia asta şi să adunăm puncte. Nu vreau să mă gândesc la ratarea playoff-ului. Omrani e un jucător bun, mă bucur că a venit şi îi urez multă baftă”, a spus Risto Radunovic.

Basarab Panduru, moment de uluială în direct la TV, după FCSB – FC Voluntari 1-1

Basarab Panduru a fost lăsat fără cuvinte de modul în care cei de la FCSB au tratat faza penalty-ului.

Reclamă

Erau 3 jucători de la FCSB şi cinci de la Voluntari, e inadmisibil aşa ceva. Ce făceau ceilalţi? Aşteptau să plece pe contraatac în minutul 95? 3 contra 5? Să ajungi în situaţia asta în minutul 95…„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1. David Miculescu şi Adam Nemec au marcat golurile partidei de pe Arena Naţională. Ilfovenii au egalat dramatic în ultimul minut al partidei de pe Arena Naţională.

În primul rând nu suntem bucuroși pentru că n-am luat cele trei puncte. Am fost iarăși egalați în minutele de prelungire. Ori este ghinion… N-au avut nicio ocazie de gol, noi am dominat meciul. Putem redresa această situație, noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem.Vă dați seama că sunt dificile și deplasările. Nu e timp de recuperare. Părerea mea e că suntem profesioniști și trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, indiferent de competiție.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ștergem cu buretele și la meciul cu Anderlecht să ne facem fericiți suporterii. Jucăm mai bine în Europa, chiar nu știu de ce. Nu e ceva normal să rezişti 70 de minute cu West Ham şi să faci egal cu Voluntari. M-am acomodat foarte repede. Știam mulți jucători de la loturile naționale. (n.r. despre venirea lui Omrani) Sunt bucuros pentru că a venit la noi. D-asta m-am apucat de fotbal, să am concuerență. O provocare nouă și sper să ne ajutăm amândoi și să dam cât mai multe goluri pentru FCSB”„, a spus David Miculescu după FCSB – FC Voluntari 1-1.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și