Închide meniul

Rivaldinho, dezamăgit după despărțirea de Universitatea Craiova: „Mă simțeam în afara luptei, eram a 3-a variantă după Markovic și Koljic!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 18:32

Rivaldinho, dezamăgit după despărțirea de Universitatea Craiova: Mă simțeam în afara luptei, eram a 3-a variantă după Markovic și Koljic!”

Rivaldinho, dezamăgit după despărțirea de Universitatea Craiova

Rivaldinho, în timpul unui meci / Hepta

Rivaldinho s-a declarat dezamăgit după despărțirea de Universitatea Craiova! Acesta fusese transferat de olteni, în vara anului trecut, liber de contract, de la Cracovia. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 4 din play-off-ul Ligii 1, cu 35 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tricoul Universității Craiova, Rivaldinho a dat un gol și trei pase decisive, în 27 de partide bifate.

Rivaldinho, dezamăgit după despărțirea de Universitatea Craiova

Atacantul brazilian consideră că nu a primit destule minute de joc din partea antrenorului Eugen Neagoe. Totodată, susține că, în iarnă, a avut două oferte importante de a pleca din Bănie, însă clubul oltean nu le-a acceptat.

Rivaldinho a mai dezvăluit faptul că există șanse mari să semneze cu o altă echipă din România.

„Am încercat să reziliez contractul încă de acum o lună, dar atunci nu s-a dorit să plec gratis. Am simțit că pierd spațiu. Nu prea eram folosit, intram 15 minute, 20 de minute, 12 minute și așa mai departe. Nu s-a schimbat nimic de o lună, o lună și ceva.

Reclamă

Când impresarul meu a vorbit cu clubul, în iarnă, a venit cu o ofertă de 300.000 de euro pentru mine. M-a vrut Wydad din Maroc. Am mai avut și o variantă din Qatar, unde luam salariu 600.000 de euro pe sezon. Era discuția cu Al Khor, liderul din liga a 2-a. Dacă promovau, salariul meu se dubla. Erau bani mulți, dar nu am fost lăsat să plec atunci.

Fusesem cel mai bun în pregătire, îmi doream să fiu titular. De când au plecat Marian Copilu și Rădoi am avut, însă, tot mai puțin timp de joc. Cu Rădoi îmi câștigasem postul de titular. După, am mai prins puține partide. De aia am vrut să plec, să reziliem. Am avut acum o ședintă cu domnul Rotaru, ne-am văzut față în față și am rezolvat în 10 minute. M-a înțeles. Cu el m-am înțeles foarte bine, nu a cerut niciun ban pentru reziliere. A fost de acord să mă lase liber dacă asta am cerut. El n-ar fi vrut, dar a făcut-o pentru mine. Nu am nimic să-i reproșez”, a declarat Rivaldinho, pentru playsport.ro.

Rivaldinho: „Mă simțeam în afara luptei, eram a 3-a variantă după Markovic și Koljic!”

„Nici antrenorului Neagoe, am avut o relație ok, am discutat și i-am respectat decizia. Părerea mea e că am calitate și cred că trebuie să fiu prima opțiune. Poate a doua, dar măcar să am o șansă să mă lupt. Dar eu mă simțeam în afara luptei, eram a 3-a variantă după Markovic și Koljic. Cred că am suficientă calitate încât să fiu primul sau al doilea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu voiam să mai fiu stresat și supărat acasă, să stric atmosfera în familie. Nu mai voiam să fiu nervos. Așa, merg 10 zile în vacanță, nu mai vreau să aud nimic de fotbal, apoi revin. Cred că până la finalul lunii voi semna cu cineva. Am variante, dar prefer să nu discut nimic acum. Cred că voi rămâne în România”, a mai spus Rivaldinho.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și