Închide meniul

Dumitru Dragomir, despre suferința lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Gloria se plăteşte!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 17:36

Reclamă
Dumitru Dragomir, despre suferința lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Gloria se plăteşte!”

Dumitru Dragomir, despre suferința lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Mihai Rotaru, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit despre suferința lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, Universitatea Craiova ocupă locul 4 în Liga 1, cu 35 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit spuselor lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, Mihai Rotaru a fost foarte afectat de înfrângerea pe care echipa sa a suferit-o în fața FCSB-ului.

Dumitru Dragomir, despre suferința lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Fostul șef LPF susține că Mihai Rotaru trebuie să-și asume rezultatele înregistrate de Universitatea Craiova, deoarece a preluat echipa pentru a obține glorie.

„Mihai Rotaru este de felicitat. Şi el şi Cârţu (n.r. pentru festivitatea dinaintea meciului). I-a scos la lumină pe cei care au făcut fală Craiovei. Numai Andrei Ivan a ratat penalty? A ratat Maradona, Cruyff.

Lăsaţi-mă cu asta. Aşa e la fotbal. Rotaru trebuie să îşi asume asta. Când ai luat Craiova, nu ai luat să te pricopseşti. Să ai fală şi să plăteşti pentru asta.

Reclamă

Gloria se plăteşte. Decât gloria, nici banul nu e mai tare. Dacă mi-ai aduce glorie, cred că ţi-aş da 1 milion de euro”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Sorin Cârțu: „Era distrus!”

Sorin Cârțu a dezvăluit faptul că Mihai Rotaru a fost „dărâmat” de rezultatul din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, 1-2.

„Am vorbit cu el după meci și nu știu… L-am întrebat așa și era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel. Mă uitam la el și era… chiar îmi părea rău de tot.

Reclamă 4 / 0/3

La fel cum îmi părea rău de mine, așa îmi părea și de el. Nu l-am mai văzut așa. Chiar vorbeam și îl întrebam dacă ne întâlnim astăzi: Nu, stau să-mi ling rănile! M-a mișcat. A suferit, absolut”, a spus Sorin Cârțu.

Eugen Neagoe a atacat arbitrajul după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a criticat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs.

„Dacă înscria Andrei Ivan din penalty, sunt convins că am fi câștigat meciul. Ei au tras de timp din minutul 50. Acum ar trebui să mai vorbim și alte lucruri, dar chiar este jenant. S-a făcut o campanie FCSB, nici Băsescu nu a avut asemenea campanii.

Compagno trebuia să primească al doilea galben în prima repriză, dar nu a primit nimic. Ăsta este fotbalul, era altul cursul jocului dacă rămânea FCSB în 10 oameni. Noi ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, am încercat să câștigăm acest joc, dar din păcate n-am reușit. Am făcut 2 greșeli și am primit acele 2 goluri. Am ieșit din lupta la titlu în acest moment.

Ei au făcut nenumărate faulturi și nu au primit cartonașe. Au jucat foarte dur, la fiecare fază a fost fault și nu au fost avertizați. Fotbalul nu s-a terminat aici, mai avem 4 etape, încercăm să câștigăm fiecare meci”, a spus Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și