Închide meniul

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii dau lovitura cu fostul atacant al lui Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 15:50

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii dau lovitura cu fostul atacant al lui Dinamo

Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB

Rivaldinho, în tricoul Farului / Hepta

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii mai au de pus la punct ultimele detalii ale contractului atacantului de 27 de ani, care revine în România după doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 300.000 de euro a evoluat ultima oară la Cracovia şi, conform fanatik.ro, negociază de aproape o lună transferul la echipa lui Mihai Rotaru.

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova!

Iniţial, fiul marelui Rivaldo a cerut un salariu lunar de 20.000 de euro, fiind dispus să accepte şi 15.000 de euro. Oltenii i-au oferit 10.000 de euro şi pare că acesta este salariul final pe care sud-americanul îl va avea la revenirea în Superliga.

Rivaldinho a evoluat în 23 de meciuri în toate competiţiile pentru Cracovia. El şi-a trecut în cont două goluri şi două pase decisive, în cele puţin peste 1000 de minute adunate.

De la Farul, Rivaldinho a plecat în august 2020, după un an şi jumătate. El a evoluat în 42 de partide în toate competițiile în tricoul negru-albastru, reușind să înscrie 15 goluri și să ofere două pase decisive. El a câştigat cu dobrogenii Cupa României.

Reclamă

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova. Portarul italian a jucat pentru ultima oară în tricoul formației din Bănie, în remiza contra lui Sepsi, scor 2-2, din prima etapă a Superligii.

Italianul și-a încheiat înțelegerea cu Universitatea Craiova în această vară și a semnat cu Palermo, formație care evoluează în Serie B.

Mirko Pigliacelli a dezvăluit că el și-ar fi dorit să rămână în Bănie, însă conducătorii clubului au amânat să-i ofere prelungirea contractului. În cele din urmă, portarul de 29 de ani s-a săturat să aștepte și a acceptat oferta primită de la Palermo.

Reclamă 4 / 0/3

„E grea despărțirea pentru că aici am stat foarte bine. Au fost 4 sezoane super pentru mine, m-am simțit foarte bine. Acum s-a terminat și începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziția lui Mister (n.r. – Laszlo Balint), iar el a decis să mă bage în teren. A trebuit să îmi fac datoria pentru echipa pentru care am jucat, nu m-am ggândit la nicio accidentare. A fost un meci foarte echilibrat. Am avut 2-0, dar ei au făcut un meci bun și au avut cel puțin 4 ocazii mari. Cred că rezultatul e corect.

(N.r. – Despre prelunirea contractului cu Craiova) N-am vrut eu? Contractele se fac în doi. Eu acum o lună am vorbit și au zis că prelungim, prelungim. N-a mai sunat nimeni (n.r. – de la Craiova), apoi a venit oferta de la Palermo și nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare și sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A. Le mulțumesc fanilor Craiovei, a fost minunat ce am simțit aici și cum s-au purtat cu mine. Acum mă duc acasă, la Roma.”, a spus Mirko Pigliacelli, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Rivaldinho a jucat la Dinamo şi Farul
  • Brazilianul de 27 de ani e cotat la 300.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și