Închide meniul

Rivaldinho şi Creţu, supăraţi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Am sentimentul că am pierdut!” / „Am pierdut două puncte!” Ce l-a impresionat pe Baiaram

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 22:49

Rivaldinho şi Creţu, supăraţi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Am sentimentul că am pierdut! / „Am pierdut două puncte! Ce l-a impresionat pe Baiaram

Stefan Baiaram se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, sambata 12 noiembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Rivaldinho şi Creţu, supăraţi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2
  • Spectacol total în Giuleşti

Rivaldinho şi Creţu, supăraţi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2. A fost spectacol total în Giuleşti. Rapid şi Universitatea Craiova au dat-o la pace, la capătul unui meci spectaculos. Oltenii au condus cu 2-0 în Giuleşti, prin golurile lui Alexandru Creţu şi Ştefan Baiaram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho şi Alexandru Creţu au fost dezamăgiţi după remiza din Giuleşti. Cei doi au spus că echipa lor merita să câştige.

Rivaldinho şi Creţu, supăraţi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Cred că toţi colegii mei avem un sentiment trist, ştim că era greu. La 2-0 avem un sentiment ca şi cum am fi pierdut. Am jucat în deplasare, dar de la 2-0 ne-au egalat. Noi ne-am obişinuit cu victorii. Echipele mari nu trebuie să fie mulţumite cu un egal, ci doar cu victorii. Puteam să plecăm cu 3 puncte, avem sentimentul acesta. Până a urmă, şi un punct e important. E o pauză, trebuie să punem la punct multe lucruri. Sper ca Brazilia să fie campioană mondială„, a spus Rivaldinho, cel care a dat două pase de gol.

Am intrat cu un rezultat bun la pauză. Cred că la ambele goluri s-a greşit, dar e important că am luat un punct în Giuleşti. Vedeţi şi dumneavoastră ce e afară şi vin suporteri la meci. Nu e un punct câştigat, cred că sunt două puncte pierdute. Secretul e simplu: muncesc în timpul săptămânii şi dau totul la meci. Nu pot să zic că a fost o săptămână fericită, dar a fost un rezultat ruşinos la Ocna Mureş. Dar, echipa arată bine şi suntem pe o pantă ascendentă. Ne dăruim sută la sută în timpul săptămânii, suntem atenţi la ce ne transmite Mister. Nu cred că e binevenită pauză, eram într-o formă bună„, a spus şi Alexandru Creţu, cel care a marcat primul gol din derby.

La rândul său, Ştefan Baiaram s-a arătat impresionat de atmosfera de pe Giuleşti.

Reclamă

„Mă bucur că am înscris, dar nu acest lucru era important. Important era să luăm cele 3 puncte. Am simţit pe propria piele acest derby. Am încercat şi repriza a doua să ţinem de minge, dar adversarul ne-a presat, atmosfera la fel. Mă bucur că am avut onoarea să joc cu asemenea suporteri”, a spus şi Ştefan Baiaram.

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Spectacol total în Giuleşti

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Derby-ul din etapa a 18-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. A fost nebunie totală în Giuleşti, marcându-se trei goluri, în primele 24 de minute. Rapid a reuşit să revină spetaculos în partida cu Universitatea Craiova. Giuleştenii s-au văzut conduşi cu 2-0, încă din minutul 19, după golurile marcate de Alexandru Creţu şi Ştefan Baiaram.

Alexandru Creţu a deschis scorul repede în meci. Fundaşul oltenilor a marcat încă din minutul 5, din pasa perfectă a lui Rivaldinho. Ulterior, Ştefan Baiaram a majorat diferenţa pentru trupa lui Mirel Rădoi, în minutul 19, din pasa aceluiaşi Rivaldinho.

Reclamă 4 / 0/3

Cinci minute mai tărziu, Alexandru Albu a redus din diferenţă, cu un gol reuşit din fază fixă. În repriza secundă, giuleştenii s-au aruncat în atac, şi au reuşit să egaleze în minutul 72, prin Marko Dugandzic.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:35 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României! Echipele de start 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 18:00 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Show total în Liga Campionilor Asiei 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Fotbal • 9 apr., 22:52
„Nu voi tolera niciodată lipsa de disciplină!” Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira
Fotbal extern • 9 apr., 18:33
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira! Anunţul oficial făcut
Ivaylo Petev, convins că poate încheia "seria neagră" împotriva FCSB-ului
Liga 1 • 6 apr., 12:19
Ivaylo Petev, convins că poate încheia „seria neagră” împotriva FCSB-ului: „Nu sunt de neînvins!”. Ce a spus despre rivali