Închide meniul

Robert Niţă, dezvăluire fabuloasă despre George Copos: „A numărat fursecurile şi a întrebat: ‘Mănâncă ăştia aşa mult?'”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 14:29

Robert Niţă, dezvăluire fabuloasă despre George Copos: „A numărat fursecurile şi a întrebat: Mănâncă ăştia aşa mult?'

Afacerea cu care George Copos a dat lovitura în România

George Copos, într-o conferinţă de presă / Hepta

Robert Niţă a rememorat un episod genial petrecut cu George Copos, în cantonamentul celor de la Rapid. Acesta susţine că fostul patron din Giuleşti era extrem de cumpătat, chiar şi când era vorba de gustările fotbaliştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Copos a fost patronul Rapidului atunci când trupa giuleşteană a avut cele mai notabile performanţe. Copos a condus echipa la titlurile din 1999 şi 2003.

Robert Niţă, dezvăluire fabuloasă despre George Copos

Robert Niţă a povestit că în momentul unei gustări din cantonamentul rapidiştilor, George Copos s-a arătat nemulţumit de faptul că jucătorii primeau prea multe fursecuri, anume câte şase.

Ulterior, patronul giuleştenilor de la acea vreme a vorbit cu doctorul echipei şi au cazut de acord ca numărul de fursecuri pe care jucătorii să îl primească să fie de patru.

Însă, în ciuda acestui episod, Robert Niţă a avut doar cuvinte de laudă pentru George Copos, de care spune că se leagă istoria Rapidului.

Reclamă

„Zgârcit dă bine la public. Eu am mai spus-o de-a lungul timpului, George Copos se identifică cu istoria Rapidului. Dacă nu ești cumpătat, nu poți să ajungi la nivelul financiar al lui George Copos. Mie îmi place să zic cumpătat, calculat. George Copos, mulți ani, a însemnat Rapid. Fără el nu devenea o forță și nu avea trecutul din momentul de față.

La ora 5, după odihnă, coboram la celebrul colazione, unde beai un ceai, o cafea. Îți aduceau doamnele de la restaurant de la Rapid 5-6 fursecuri pe o farfurie, nu era moda cu bufetul suedez. La Rapid nu ar fi prins bufetul suedez cu George Copos. Înainte de derby-uri, de meciurile importante din cupele europene venea, și lua gustarea cu noi. La un moment dat a numărat fursecurile, câte 6 fursecuri de persoană, și a întrebat doctorul dacă nu e prea mult: ‘De ce nu sunt doar 4 pentru că ne umflăm în burtă, mai sunt doar 4 ore până la meci! Domne, mănâncă ăștia așa mult? Și ceai, și cafea și suc, bagă și 6 fursecuri, mai pot să alerge?’. Și întâmplător sau nu, la următorul colazione am avut 4 fursecuri”, a declarat Robert Niţă, pentru sport.ro.

Robert Niță, uluit de situația jucătorului „exilat” de Gigi Becali

Robert Niță s-a arătat uluit de situația jucătorului „exilat” de Gigi Becali. Este vorba despre Ianis Stoica, atacantul de 20 de ani împrumutat de FCSB la U Cluj până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niță,a fost șocat să audă că Ianis Stoica ar fi refuzat o ofertă din Italia, preferând în schimb să meargă la U Cluj, echipă aflată pe locul 14 în Liga 1, la finalul anului.

„Cel mai mult mi-a plăcut declarația cu Ianis Stoica. ‘Domne nu am vrut să-l vând în rate’ și vine și anturajul fotbalistului și ne spune ‘a avut ofertă din Italia, a refuzat-o, vrea să dovedească la Universitatea Cluj că e fotbalist’.

Bă, suntem nebuni? Din Italia? Suntem retarzi? Ne iei la mișto? Care e ăla în România care joacă și nu joacă, jucător de perspectivă care deocamdată nu a dovedit nimic în prima divizie, un tânăr, care a refuzat Italia că are ambiția asta să se ducă la U Cluj care e cu un picior retrogradată, să vedem dacă o să joace și acolo, să dovedească el că e fotbalist.

Hai mă, suntem surzi? A avut din Italia, dar a ales Clujul că e oraș universitar. Împrumut până în vară, 15 meciuri, și vrea să dovedească. Asta e mentalitatea, ăștia suntem”, a spus Robert Niță, pentru fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și