Închide meniul

Robert Niță, uluit de situația jucătorului „exilat” de Gigi Becali: „Hai mă, suntem surzi? Suntem retarzi? Ne iei la mișto?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 10:40

Robert Niță, uluit de situația jucătorului „exilat de Gigi Becali: „Hai mă, suntem surzi? Suntem retarzi? Ne iei la mișto?

Gigi Becali îi oferă puteri depline lui Mihai Pintilii, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

Robert Niță s-a arătat uluit de situația jucătorului „exilat” de Gigi Becali. Este vorba despre Ianis Stoica, atacantul de 20 de ani împrumutat de FCSB la U Cluj până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a început „curățenia” la vicecampioana României, iar primul plecat, cel puțin temporar, este Ianis Stoica.

Robert Niță, uluit de situația jucătorului „exilat” de Gigi Becali

Crescut la academia FCSB-ului, tânărul atacant a prins tot mai puține la formația roș-albastră în ultima vreme, iar în cele din urmă a fost cedat de Gigi Becali la U Cluj, sub formă de împrumut.

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niță,a fost șocat să audă că Ianis Stoica ar fi refuzat o ofertă din Italia, preferând în schimb să meargă la U Cluj, echipă aflată pe locul 14 în Liga 1, la finalul anului.

„Cel mai mult mi-a plăcut declarația cu Ianis Stoica. ‘Domne nu am vrut să-l vând în rate’ și vine și anturajul fotbalistului și ne spune ‘a avut ofertă din Italia, a refuzat-o, vrea să dovedească la Universitatea Cluj că e fotbalist’.

Reclamă

Bă, suntem nebuni? Din Italia? Suntem retarzi? Ne iei la mișto? Care e ăla în România care joacă și nu joacă, jucător de perspectivă care deocamdată nu a dovedit nimic în prima divizie, un tânăr, care a refuzat Italia că are ambiția asta să se ducă la U Cluj care e cu un picior retrogradată, să vedem dacă o să joace și acolo, să dovedească el că e fotbalist.

Hai mă, suntem surzi? A avut din Italia, dar a ales Clujul că e oraș universitar. Împrumut până în vară, 15 meciuri, și vrea să dovedească. Asta e mentalitatea, ăștia suntem”, a spus Robert Niță, pentru fanatik.ro.

Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la U Cluj

Gigi Becali anunțase, în urmă cu câteva zile, că s-a rezolvat împrumutul lui Ianis Stoica. Atacantul de 20 de ani a plecat de la FCSB şi va juca până la vară la U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB a dezvăluit că mai are şi alţi jucători pe lista neagră. Se anunţă noi plecări în această iarnă.

Da, l-am dat pe Ianis Stoica la U Cluj. A plecat sub formă de împrumut. Așa cum am mai spus, vreau să scap de trei-patru jucători. Am rezolvat cu unul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Directorul sportiv al U Cluj, Gabriel Giurgiu, a precizat să Ianis Stoica a ezitat să accepta împrumutul la nou-promovată. Jucătorul de 20 de ani aştepta o ofertă din afara României.

Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a spus Gabi Giurgiu, conform gsp.ro.

Și agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat că Ianis Stoica i-a cerut să-i găsească o echipă din afara României.

S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a spus și Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Ianis Stoica are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. U Cluj încheie anul în meciul din deplasare cu Sepsi.

Reclamă

Bun venit, Ianis Stoica!

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FCSB privind împrumutul jucătorului Ianis Stoica. Tânărul atacant va evolua în alb și negru până la finalul sezonului 2022/2023.

Prin transferul internaționalului de tineret, antrenorul Eugen Neagoe va avea și o variantă în plus pentru postul jucătorului U21„, a fost anunţul făcut de oficialii lui U Cluj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și