Închide meniul

Robert Niță l-ar fi vrut pe Gigi Becali antrenorul său la FCSB: ”Îmi făcea statuie în față la Palat”

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2022, 9:43

Reclamă
Robert Niță l-ar fi vrut pe Gigi Becali antrenorul său la FCSB: ”Îmi făcea statuie în față la Palat”

Robert Niță ar fi vrut să colaboreze cu Gigi Becali, la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Robert Niță l-ar fi vrut pe Gigi Becali antrenorul său la FCSB. Fostul atacant al Rapidului susține că l-ar fi sunat zilnic pe patronul roș-albaștrilor, pentru a-l convinge că merită să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Niță a ajuns la această concluzie după ce a aflat că anumiți jucători de la FCSB îl sună pe Becali atunci când nu mai prind echipa. Este cunoscut faptul că Gigi intervine pe lângă antrenori, atunci când vine vorba de primul 11 al vicecampioanei.

Robert Niță l-ar fi vrut pe Gigi Becali antrenorul său la FCSB: ”Îmi făcea statuie în față la Palat”

”S-a tot vorbit că face schimbările domnul Becali, de la Palat, de acasă, că îl mai sună jucătorii: ‘nea Gigi, bagă-mă și pe mine’. Că a apărut cu Tănase, cu ăștia. Păi eu, dacă eram la Steaua, la cât de bine vorbeam și cu limbarița pe care o aveam, jucam titular la FCSB.

Îl terorizam, nu că îl sunam. Păi cred că îmi făcea statuie în față la Palat. Că eu dădeam și gol, pe mine mă și ajuta câte ceva, nu?

Băi, nea Gigi, sunt cel mai tare, cel mai bun și eu ce fac? Doar 20 de minute? N-ai văzut că am dat gol etapa trecută.’ Îl sunam și zicea: ‘Niță, titular’. Îl rupeam. Păi mă plictiseam dacă prindeam la FCSB și cu domnul Gigi antrenor principal”, a spus Niță, citat de digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali vrea FCSB la un alt nivel

Gigi Becali vrea FCSB la un alt nivel. Echipa sa are șanse la un nou titlu în Liga 1, dar Gigi Becali nu e încă mulțumit, sută la sută, de formația pregătită de Toni Petrea! „E la 90% din ce vreau eu”, a anunțat patronul roș-albaștrilor la AntenaSport. Finanțatorul echipei consideră că mai are nevoie de un atacant!

„Nu, nu e echipa pe care mi-o doresc eu. Este cam la 90% din ce vreau eu. Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf, adevarat!

(n. r. V-ați gândit la cineva? Este Minculescu o variantă?) Nu ne-am gândit, o să vezi, sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat”, a dezvăluit Gigi Becali pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali și banii investiți la FCSB

FCSB a dus lipsă de performanțe în cupele europene în ultimii ani, iar acest lucru se resimte și pe plan financiar. Veniturile clubului lui Gigi Becali au scăzut semnificativ, motiv pentru care omul de afaceri este nevoit să bage din nou bani din conturile familiei.

Becali a investit propria avere în primii săi ani ca patron al roș-albaștrilor, între 2003 și 2009. În perioada respectivă, finanțatorul a virat aproximativ 21 de milioane de euro pentru a dezvolta clubul „roș-albastru”.

Gigi Becali și-a recuperat investiția în anii de glorie ai echipei în cupele europene. Odată cu lipsa calificărilor în competițiile externe, și veniturile clubului au început să devină din ce în ce mai mici. Ultima oară când FCSB a evoluat în grupele unei cupe europene s-a întâmplat în sezonul 2017/2018.

În ultima vreme, Becali n-a mai dat vreo lovitură răsunătoare nici pe piața transferurilor. Olimpiu Moruțan este ultimul jucător care a plecat pe o sumă importantă de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și