Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali vrea FCSB la un alt nivel! „Echipa e la 90% din ce vreau eu”! De ce are nevoie formația pregătită de Toni Petrea

Antena Sport Publicat: 4 mai 2022, 9:37

Reclamă
Gigi Becali vrea FCSB la un alt nivel! „Echipa e la 90% din ce vreau eu! De ce are nevoie formația pregătită de Toni Petrea

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali vrea FCSB la un alt nivel. Echipa sa se îndreaptă spre un nou titlu în Liga 1, dar Gigi Becali nu e încă mulțumit, sută la sută, de formația pregătită de Toni Petrea! „E la 90% din ce vreau eu”, a anunțat patronul roș-albaștrilor la AntenaSport. Finanțatorul echipei consideră că mai are nevoie de un atacant!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea un atacant veritabil la FCSB. Acesta consideră că un vârf este ceea ce lipsește de la echipa sa și se gândește să-l încerce acolo pe Florinel Coman.

Gigi Becali vrea FCSB la un alt nivel

Coman a început ca vârf, la Gică Hagi, dar, ulterior, a trecut în banda stângă. Minculescu, de la UTA, este și el o variantă, dar Becali nu a dorit să dea mai multe detalii despre interesul pentru tânărul atacant.

„Nu, nu e echipa pe care mi-o doresc eu. Este cam la 90% din ce vreau eu. Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf, adevarat!

(n. r. V-ați gândit la cineva? Este Minculescu o variantă?) Nu ne-am gândit, o să vezi, sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat”, a dezvăluit Gigi Becali pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman, lăudat de Gigi Becali

După ce în urmă cu vreo lună spunea că Florinel Coman „nu mai știe să joace fotbal”, Becali e, din nou, impresionat de „perla” sa. Coman a revenit după o accidentare care l-a ținut mult timp departe de gazon.

„Nu e încă la sută la sută. E cam la 80%. În mișcări e ăla care a fost. Face diferența. Se vede, echipa e periculoasă cu el!”, a mai spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Fiica lui Gigi Becali a împrumutat FCSB. Theodora Becali a virat un milion de euro în conturile clubului

Gigi Becali a virat suma respectivă, prin intermediul contului fiicei sale, pentru a se asigura că FCSB poate suporta toate cheltuielile din următoarea perioadă, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera mai apelase la o soluție asemănătoare și la începutul anului. Atunci, în conturile FCSB-ului au ajuns 300.000 de euro.

FCSB a dus lipsă de performanțe în cupele europene în ultimii ani, iar acest lucru se resimte și pe plan financiar. Veniturile clubului lui Gigi Becali au scăzut semnificativ, motiv pentru care omul de afaceri este nevoit să bage din nou bani din conturile familiei.

Becali a investit propria avere în primii săi ani ca patron la FCSB, între 2003 și 2009, pe vremea când echipa era cunoscută drept Steaua. În perioada respectivă, finanțatorul a virat aproximativ 21 de milioane de euro pentru a dezvolta clubul „roș-albastru”.

Gigi Becali și-a recuperat investiția în anii de glorie ai echipei în cupele europene. Odată cu lipsa calificărilor în competițiile externe, și veniturile clubului au început să devină din ce în ce mai mici. Ultima oară când FCSB a evoluat în grupele unei cupe europene s-a întâmplat în sezonul 2017/2018.

În ultima vreme, Becali n-a mai dat vreo lovitură răsunătoare nici pe piața transferurilor. Olimpiu Moruțan este ultimul jucător care a plecat pe o sumă importantă de la FCSB.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și