Închide meniul

Robert Niţă susţine că Adrian Mutu a fost contestat de fanii Rapidului, după înfrângerea cu Hermannstadt: „Am văzut cum fluierau şi ţipau!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2023, 10:08

Reclamă
Robert Niţă susţine că Adrian Mutu a fost contestat de fanii Rapidului, după înfrângerea cu Hermannstadt: „Am văzut cum fluierau şi ţipau!

Adi Mutu e în doliu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Robert Niţă susţine că Adrian Mutu a fost contestat de fanii Rapidului, după înfrângerea cu Hermannstadt. Fostul jucător al Rapidului a spus că unii dintre fani au început să îşi piardă răbdarea cu antrenorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a pierdut surprinzător partida cu Hermannstadt, iar Robert Niţă spune că o parte a fanilor a început să îl conteste pe Adrian Mutu. Prezent pe stadion, Robert Niţă spune că a auzit deja primele voci care îl contestă pe Mutu.

Robert Niţă susţine că Adrian Mutu a fost contestat de fanii Rapidului

Este contestat Mutu! Eu am fost pe stadion și am văzut cum fluierau fanii și cum țipau. Nu poate nimeni de la Rapid să joace ca Mutu. Nu avea altă șansă decât să câștige meciul cu Botoșani și cel cu Hermannstadt să vadă noii jucători, să îi vadă pe cei care au revenit.

Pentru mine e mult mai dureros să văd la un meci din Giulești cu FCSB minieta și să te bată ăia cu 1-0. Te-a bătut Hermannstadt nu e așa mare problemă, e un accident. Dacă te bate în schimb CFR-ul sau FCSB-ul e altceva, acolo sunt înfrângeri care te costă 3 puncte”, a spus Robert Niţă la fanatik.ro.

Adrian Mutu, criticat dur după declaraţiile făcute la finalul meciului Rapid – Hermannstadt

Adrian Mutu a fost criticat de Florin Prunea după declaraţiile făcute la finalul partidei Rapid – Hermannstadt, 0-1. „Briliantul” i-a acuzat pe jucători că au fost „aroganți, iresponsabili și superficiali”. Mutu a tunat la finalul partidei cu sibienii, una la capătul căreia se putea apropia de liderul Farul Constanţa. Nu a fost cazul, Rapid pierzând şi şansa unui egal, după penalty-ul ratat de Marko Dugandzic, în prelungiri.

Reclamă

„Îmi pare bine pentru Sibiu, pentru că li s-au luat 9 puncte, au suferit enorm, aseară au dovedit că decizia n-a avut nimic cu vestiarul. Legat de Rapid, nu am înțeles de ce Mutu a folosit ’i’-ul la sfârșit, cu aroganți și ce a mai spus el acolo. Trebuie să ia ’i’-ul din toate cele trei cuvinte și să vorbească la singular. Modul în care a tratat el meciul de aseară nu se face la o echipă profesionistă”, a spus Prunea, citat de digisport.ro.

Declaraţiile lui Adi Mutu, după Rapid – Hermannstadt 0-1

„În prima repriză am jucat foarte slab, nu am avut ritm, am luat decizii. Am fost aroganți, am fost iresponsabili și superficiali. În seara asta nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb alcătuirea primului 11 față de meciurile anterioare pentru că veneam după 3 meciuri într-o săptămână și a fost o deplasarea grea la Botoșani.

Aroganța noastră ne-a costat, am intrat aroganți pe teren ca și cum am fi câștigat deja, iar în fotbal acest lucru se plătește. În repriza a doua am jucat mai bine, dar nu meritam să câștigăm, indiferent că am ratat și penalty. În această seară fotbalul ne-a dat o lecție importantă.

Reclamă 4 / 0/3

Eram sigur că o să ratam penalty-ul, nu a fost seara noastră, iar fotbalul nu-ți dă ceea ce nu meriți. Dugandzic ar trebui să-și schimbe stilul, e previzibil, dar nu trebuie să-l scoatem pe el țap ispășitor”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și