Închide meniul

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa! Lovitură dată de Gheorghe Hagi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 ianuarie 2024, 12:38

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa! Lovitură dată de Gheorghe Hagi

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa

Ronaldo Deaconu, prezentat la Farul Constanţa / Facebook Farul Constanţa

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa! Mijlocaşul de 26 de ani a fost prezentat de campioana din Liga 1, fiind primul transfer realizat de formaţia de la malul mării în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deaconu, care a evoluat ultima oară la Korona Kielce, în Polonia, a semnat cu Farul Constanţa un contract valabil până în iunie 2026. Hagi i-a dat astfel o lovitură lui Dinamo, club care l-a vrut de asemenea pe Deaconu.

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa!

Cu 153 de partide disputate în Liga 1, Ronaldo Deaconu a mai evoluat în România la ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaş şi Sepsi Sf. Gheorghe. De asemenea, el şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi.

„Începând de astăzi, Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang’an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia).

Reclamă

În cele 153 de partide disputate până acum în Liga 1 și Cupa României a marcat 19 goluri și a oferit 33 de pase decisive. Este fost internațional de juniori, tineret și olimpic al României.

Bine ai venit, Ronaldo, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, este mesajul transmis de campioana României pe site-ul oficial.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Farul Constanța (@farulconstanta)

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanţa s-a reunit încă de pe 4 ianuarie

Farul s-a reunit încă de pe 4 ianuarie cu 33 de jucători! „Marinarii” au efectuat vizita medicală în aceeaşi zi.

Întreaga perioadă de pregătire până la primul meci oficial din 2024 va avea loc la Baza Sportivă a Academiei Hagi, unde Farul va disputa şi cel puţin un meci de verificare, la 13 ianuarie cu liderul din Bulgaria, Cerno More Varna, relatează news.ro.

La vizita medicală de joia trecută au fost prezenţi 33 de jucători, inclusiv din cadrul Academiei Hagi.

Lotul prezent pe 4 ianuarie: Portari: Marian Aioani, Alexandru Buzbuchi şi Ştefan Muşat; jucători de câmp: Ionuţ Larie, Mihai Popescu, Dan Sîrbu, Ionuţ Cercel, Kevin Boli, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasă, Gustavo Marins, Damien Dussaut, Darius Grosu, David Kiki, Nicolas Popescu, Luca Banu, Andrei Artean, Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă, Diogo Queiros, Ionuţ Vînă, Constantin Grameni, Constantin Budescu, Roberto Mălăele, Luca Băsceanu, Amine Benchaib, Rivaldinho, Alexandru Stoian, Iustin Doicaru, Narek Grigoryan, Louis Munteanu, Luca Andronache, Ionuţ Cojocaru.

Primul meci oficial din 2024 va avea loc la 21 ianuarie, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a 22-a din Superligă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și