Închide meniul

Farul s-a reunit astăzi, cu 33 de jucători! Lotul echipei lui Gică Hagi înainte de reluarea campionatului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 14:11

Farul s-a reunit astăzi, cu 33 de jucători! Lotul echipei lui Gică Hagi înainte de reluarea campionatului

Farul s-a reunit astăzi, cu 33 de jucători!

Jucătorii Farului, la vizita medicală / Facebook Farul

Farul s-a reunit astăzi, cu 33 de jucători! „Marinarii” au efectuat vizita medicală şi tot joi vor efectua şi primul antrenament din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga perioadă de pregătire până la primul meci oficial din 2024 va avea loc la Baza Sportivă a Academiei Hagi, unde Farul va disputa şi cel puţin un meci de verificare, la 13 ianuarie cu liderul din Bulgaria, Cerno More Varna, relatează news.ro.

Farul s-a reunit astăzi, cu 33 de jucători!

La vizita medicală de astăzi au fost prezenţi 33 de jucători, inclusiv din cadrul Academiei Hagi.

Lotul prezent joi: Portari: Marian Aioani, Alexandru Buzbuchi şi Ştefan Muşat; jucători de câmp: Ionuţ Larie, Mihai Popescu, Dan Sîrbu, Ionuţ Cercel, Kevin Boli, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasă, Gustavo Marins, Damien Dussaut, Darius Grosu, David Kiki,  Nicolas Popescu, Luca Banu, Andrei Artean, Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă, Diogo Queiros, Ionuţ Vînă, Constantin Grameni, Constantin Budescu, Roberto Mălăele, Luca Băsceanu, Amine Benchaib, Rivaldinho, Alexandru Stoian, Iustin Doicaru, Narek Grigoryan, Louis Munteanu, Luca Andronache, Ionuţ Cojocaru.

Primul meci oficial din 2024 va avea loc la 21 ianuarie, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a 22-a din Superligă.

Reclamă

Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa

Gică Hagi e aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa. Campioana en-titre are parte de o jumătate slabă de sezon şi „Regele” face tot posibilul să prindă play-off-ul.

Ronaldo Deaconu este jucătorul pe care Hagi vrea să îl aducă la Farul. Mijlocaşul de 26 de ani cotat la 450.000 de euro a fost contactat şi de Dinamo în această perioadă, dar a refuzat o mutare la echipa din Ştefan cel Mare.

Conform Ctsport.ro, lucrurile stau altfel cu echipa lui Gică Hagi, care are şanse reale să-l readucă în Liga 1 pe Deaconu. Mai ales dacă ţinem cont de declaraţiile pe care acesta le oferea cu un an în urmă, atunci când regreta că nu a lucrat cu Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă mă întrebi ce regret am anul ăsta, ar fi acela că nu m-am dus la Farul. Am acceptat oferta din China pentru că, financiar, a fost foarte mare. Dar acum regret.

În iarnă m-a dorit Hagi, veneam de la Mediaș, cu foarte multe restanțe, a venit și acea ofertă din China, era foarte bună, greu de refuzat”, spunea Ronaldo Deaconu, la finalul lui 2022.

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo

Până să ajungă la discuţii cu Hagi, Deaconu a fost curtat şi de Dinamo. Mijlocaşul de 26 de ani le-a transmis suporterilor „alb-roşiilor” că Dinamo e echipa lui de suflet, dar şi că va refuza oferta.

„Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și