Închide meniul

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj: „Asta e important”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 22:32

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj: „Asta e important

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj: "Asta e important"

Ronaldo Deaconu, în timpul unui meci / Profimedia

Ronaldo Deaconu a vorbit despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj. Campioanele din ultimele două sezoane din Liga 1 s-au încurcat reciproc în meciul de la Ovidiu. Dacă pe formaţia din Gruia nu o ajută egalul în ceea ce priveşte lupta la titlu, echipa lui Gică Hagi are emoţii în ceea ce priveşte prezenţa în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu a deschis scorul în minutul 65 al partidei de la Ovidiu, din pasa lui Munteanu. Echipa lui Adi Mutu a restabilit egalitatea în minutul 82, atunci când Ajeti a marcat un gol superb.

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj: „Asta e important”

Ronaldo Deaconu regretă faptul că Farul nu a reuşit să obţină toate cele trei puncte în duelul cu CFR Cluj, mai ales după prestaţia jucătorilor lui Gică Hagi. Cu o victorie, Farul şi-ar fi asigurat prezenţa în play-off, dar acum este obligată să câştige în deplasarea de la Botoşani, pentru a nu depinde de jocul rezultatelor:

„Cred că ne îndreptam către un rezultat foarte bun. Am făcut un joc bun. În prima repriză ne-am creat ocazii mari. Puteam decide soarta calificării în play-off în seara asta, dar mai avem un meci şi mergem cu încredere la Botoşani.

Şi până să marcăm făcusem un meci bun. E normal ca după ce marchezi, adversarii să încerce mai mult. Nu cred că ei şi-au creat multe ocazii. Au marcat un gol după o fază fixă, un gol foarte frumos.

Reclamă

Important e că depindem de noi. Avem un meci într-o deplasare foarte grea la Botoşani, e o echipă bună. Farul este totuşi campioana României. Avem jucători cu experienţă, tineri de mare perspectivă. Jocul de astăzi ne dă încredere”, a declarat Ronaldo Deaconu, la digisport.ro.

Rivaldinho este şi el de părere că Farul a făcut un meci bun şi că ar fi meritat mai mult, dar spune că jucătorii lui Gică Hagi se gândesc deja la meciul următor, de la Botoşani:

„Un meci bun. Am jucat bine. Din păcate au reuşit să ne egaleze pe final. Mergem înainte cu capul sus şi ne gândim deja la următorul meci. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Trebuie să analizăm, dar eu cred că am jucat bine în prima repriză. Ne-au egalat, asta e. Nu trebuie să ne gândim la ce a fost”, a spus şi Rivaldinho.

Reclamă 4 / 0/3

Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Meciul Farul – CFR Cluj, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc în penultima etapă a sezonului regulat. Un nou pas greşit făcut de ardeleni în lupta pentru titlu.

Farul a deschis scorul în minutul 65 prin Ronaldo Deaconu, care a fost servit perfect de Louis Munteanu. Ajeti i-a tricat bucuria „Regelui” Hagi cu un euro-gol. Au fost nervi pe banca campioanei en-titre.

Farul a ratat şansa de a se califica matematic în play-off-ul Ligii 1. Golul superb înscris de Ajeti a încurcat-o pe trupa lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. Hermannstadt – 40 de puncte
7. UTA – 40 de puncte
8. U Cluj – 38 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și