Închide meniul

Runar Sigurjonsson pleacă de la CFR! Anunţul făcut de islandez

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2022, 15:17

Runar Sigurjonsson pleacă de la CFR! Anunţul făcut de islandez

Runar Sigurjonsson pleacă de la CFR

Runar Sigurjonsson, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Runar Sigurjonsson pleacă de la CFR după ce a câştigat titlul în Liga 1 alături de ardeleni. Islandezul de 31 de ani a anunţat despărţirea la mai puţin de 24 de ore după triumful din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am decis să-mi închei contractul cu CFR Cluj, așa că vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și coechipierilor pentru ultimele 18 luni petrecute împreună. 3 trofee și multe amintiri frumoase”, a scris pe Instagram Runar Mar Sigurjonsson.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Runar Mar S Sigurjonsson (@runarmar)

Runar Sigurjonsson pleacă de la CFR

Nordicul a venit la CFR în februarie 2021, de la Astana. Mijlocaşul a marcat cinci goluri în cele 24 de meciuri disputate în acest sezon. Sigurjonsson câştiga anual 420.000 de euro, dar a ales să plece, chiar dacă mai avea un an din contractul cu CFR Cluj.

Mai mult, Sigurjonsson mai avea parte şi de alt bonusuri importante de performanţă, pe lângă salariul lunar de 35.000 de euro. Suma era considerată mare de clujeni, care au şi anunţat alte transferuri de marcă pentru sezonul viitor.

Reclamă

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj

Runar Sigurjonsson este al doilea jucător care şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după Billel Omrani, care susţine că va ajunge într-un campionat puternic al Europei.

”Suntem campioni, asta e cel mai important. A fost foarte greu tot sezonul, mai ales după play-off. Aveam 14 puncte și deodată s-au făcut 7. Toate echipele și-au dat viața cu noi. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR. Acum nu știu ce o să fac, discut cu multe cluburi din străinătate. Nu rămân în România. În România, aș juca doar la CFR”, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

Atacantul de 28 de ani cotat la 1.7 milioane de euro a marcat 7 goluri în cele 42 de meciuri disputate în toate competiţiile, în tricoul campionilor. El şi-a trecut în cont şi 11 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul

Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul. Patronul FCSB a lansat o serie de atacuri la adresa arbitrajului de care a avut parte CFR Cluj.

„N-am avut așa mari emoții, dacă nu mai eram la mâna noastră. Am avut așteptări de la Craiova, dar când am văzut golul ăla aiurea. Debeljuh a căzut aiurea. A dat apoi golul din ofsaid mare, am zis și așa…normal au câștigat ei campionatul? O să vedem când se va juca. La ora asta sunt două ofsaid-uri mari. Au fost clare! Ce să mai… mare sau mic, e ofsaid. Așa au câștigat, ce să mai zicem? Două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul pentru că au furat cu ofsaid-uri.

E minciună, CFR Cluj tot timpul a fost avantajată de când s-a născut. Ora exactă vine de la Cluj. Aveau putere fotbalistică, acum nu mai au. Când nu mai ai putere fotbalistică, poți să ai puterea Clujului, nu ai ce să faci. A fost un milimetru să jucăm finala cu ei. A fost puternică cât a fost și echipa puternică.

Du-te, bă, eu niciodată nu felicit minciuna și nedreptatea? Niciodată nu felicit golurile furate. Atât timp cât s-a luat pe nedrept și pe fotbal, niciodată în viața ta. Ăia nu sunt oameni pe care să îi felicit, dacă fac tot felul de mizerii. Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări
  • Runar Sigurjonsson a marcat 5 goluri în acest sezon
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și