Închide meniul
NEWS ALERT

S-a făcut transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova! Lovitură uriaşă dată de Mirel Rădoi şi Mihai Rotaru

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 15:56

S-a făcut transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova! Lovitură uriaşă dată de Mirel Rădoi şi Mihai Rotaru

S-a făcut transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova

Arlauskis este multiplu campion cu CFR Cluj / Hepta

  • Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Giedrius Arlauskis este noul jucător de la Universitatea Craiova. Portarul în vârstă de 34 de ani a semnat cu gruparea din Bănie şi vine să se lupte pentru titlu cu echipele între buturile cărora a făcut minuni, FCSB şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, transferul s-a realizat. Negocierile între Mihai Rotaru şi portarul lituanian au decurs fără probleme, iar Arlauskis vine în România să joace sub comanda lui Mirel Rădoi.

S-a făcut transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova

Arlauskis revine în Liga 1, de această dată la Craiova şi ţinteşte al optulea titlu de campion al României. Se va lupta pentru titularizare cu David Lazar. Un an a trecut de la la ultimul meci jucat de Arlauskis, în victoria obţinută de CFR cu Chindia Târgovişte, 1-0, pe 31 august 2021.

Reclamă

Lituanianul s-a mai antrenat în această vară și cu cei de la FC Voluntari și s-a aflat în discuții și cu Petrolul Ploiești, însă niciuna dintre mutări nu s-a concretizat.

Arlauskis era liber de contract din septembrie 2021, când s-a despărțit de CFR Cluj. Atunci, goalkeeper-ul a plecat cu scandal din Gruia, după ce președintele Marian Copilu a fost concediat.

Reclamă

Giedrius Arlauskis a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate pentru CFR Cluj, venind de la Watford în 2017. În trecut, acesta a apărat pentru FCSB, între 2014 şi 2015, alături de care a devenit campion. Totodată, alături de Dan Petrescu, acesta a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, în 2009.

34 de ani are Arlauskis, fiind cotat la 600.000 de euro. Portarul are 23 de selecții și la naționala Lituaniei.

Ce a spus Mirel Rădoi despre transferul lui Arlauskis

Mirel Rădoi a fost la pământ după meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, din etapa a 8-a din Liga 1. Antrenorul oltenilor s-a arătat complet nemulțumit de jocul echipei sale și a ajuns la concluzia că el este principalul vinovat pentru eșecul de la Mediaș. Este prima înfrângere suferită de olteni cu Rădoi la cârmă.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi a fost întrebat și despre transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova.

Nu știu, eu am fost pregătit doar pentru această partidă. Probabil că dacă a fost ceva o să mi se comunice. Se pare că nu am fost destul de concentrat și responsabil pentru a le comunica și băieților lucrurile astea”, a declarat antrenorul oltenilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”