Închide meniul

Mirel Rădoi, la pământ după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: „Eu sunt vinovatul! Ar trebui să mă amendez întâi pe mine!”. Ce a spus despre transferul lui Arlauskis

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 23:34

Mirel Rădoi, la pământ după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: „Eu sunt vinovatul! Ar trebui să mă amendez întâi pe mine!. Ce a spus despre transferul lui Arlauskis

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi a fost la pământ după meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, din etapa a 8-a din Liga 1. Antrenorul oltenilor s-a arătat complet nemulțumit de jocul echipei sale și a ajuns la concluzia că el este principalul vinovat pentru eșecul de la Mediaș. Este prima înfrângere suferită de olteni cu Rădoi la cârmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi spune că, dacă ar trebui să fie cineva amendat de conducere după înfrângerea din această seară, ar trebuie să fie el însuși.

Mirel Rădoi, la pământ după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: „Eu sunt vinovatul!”

Mirel Rădoi a fost extrem de sincer și a declarat că Universitatea Craiova nu merita nici măcar un punct din meciul cu FC Hermannstadt.

„Dacă aș putea să caracterizez meciul din seara asta într-un singur cuvânt, ar fi ‘neputință’. Clar că cei de la Hermannstadt au avut o viteză în plus, au vrut să ne arate că pot fi o echipă de play-off. Ne-au dat o lecție importantă. În prima repriză am avut o posesie destul de lentă și nu am reușit să ducem mingea unde ne-am propus.

Cred că nu am făcut lucruri pentru a merita nici măcar un punct. E clar că atât eu, cât și ei suntem nemulțumiți de cum am arătat în seara asta. În momentul ăsta cred că ocupăm primul loc între echipele cu cele mai multe pase greșite neforțate.

Reclamă

Sunt sigur că putem mai mult decât am arătat în seara asta. Și adversarul a avut momente de posesie și nu a avut atât de multe pase în out. Dacă a lipsit ceva la această echipă, în ultimii doi ani, a fost constanța. Dacă aș putea găsi ceva pozitiv, este gândul că acest eșec poate fi un duș rece pentru a ne trezi și a demonstra ce putem.

Aș vrea puțin mai mult curaj. Probabil trebuia să vină mai mult și de la mine. Vinovatul din seara asta sunt eu. Nu îmi convine, dar trebuie să accept. Pentru că toate informațiile pleacă de la mine, pregătirea echipei pleacă de la mine.

Dacă e să fiu sincer, nu mai simt niciun avantaj cu aceste echipe care joacă în Europa (n.r. – FCSB și CFR Cluj). Măsurile… ar trebui să mă amendez întâi pe mine și apoi pe jucători, pentru că totul pleacă de la staff”, a spus Mirel Rădoi, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Rădoi despre transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a fost întrebat și despre transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova, anunțat în presă în cursul zilei de astăzi:

„Nu știu, eu am fost pregătit doar pentru această partidă. Probabil că dacă a fost ceva o să mi se comunice. Se pare că nu am fost destul de concentrat și responsabil pentru a le comunica și băieților lucrurile astea”, a mai declarat antrenorul oltenilor.

La rândul său, Paul Papp a fost complet debusolat după a doua înfrângere suferită de Universitatea Craiova în Liga 1:

„Cred că n-a mers nimic. Din păcate am jucat prost, fără personalitate. Nu cred că am avut vreo ocazie clară de joc. Fără atitudine, cu viteza a doua, nu am schimbat ritmul și, din păcate, astea ne-a făcut să pierdem cele 3 puncte. Sperăm să fie un duș rece, dezamăgirea e mare.

Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Sper să ne revenim. Am fost apatici azi, nu pot să dau eu explicații. Le vom căuta în interiorul grupului, e o înfrângere care ne doare. Cred că toată echipa a jucat slab, nu are rost să scoatem în evidență unele greșeli pentru că suntem o echipă. Vom analiza ce n-a mers bine azi”, a spus Paul Papp, pentru Digisport.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și