Închide meniul

„S-a greşit managerial” Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2024, 18:07

Reclamă
„S-a greşit managerial Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz! Sorin Paraschiv e de părere că Gigi Becali ar fi trebuit să transfere jucători mai valoroşi în acest mercato pentru a „forţa” grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv e de părere că Gigi Becali nu a reuşit să găsească un înlocuitor pentru Florinel Coman. Coman a fost un fotbalist exponenţial pentru FCSB în sezonul în care roş-albaştrii au cucerit campionatul.

„S-a greşit managerial” Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

„(n.r.: Simți această amărăciune pentru că era un culoar pentru o calificare în grupele Champions League?) Da, da, pentru că nu dădeau în play-off de Manchester City, așa cum au făcut-o în trecut. Nu dădeau de echipe foarte bune. Practic jucau un play-off cu Malmo. Deci au avut un culoar extraordinar. Din punctul meu de vedere s-a și greșit puțin managerial, pentru că trebuiau aduși la începutul acestei campanii de calificare europeană jucători mai valoroși.

Dacă vrei să ajungi la jackpotul acela despre care tot se vorbește, se puteau aduce câțiva jucători mai buni în atac. De ce spun asta? Pentru că a plecat unul dintre golgheterii campionatului, Florinel Coman, care anul trecut a prins un sezon foarte, foarte bun și este foarte greu de înlocuit.

Oricine ar juca acolo, indiferent că se cheamă Băluță, Tavi Popescu sau mai știu eu cine, este foarte greu să îl înlocuiești pe Florinel Coman, cel de anul trecut, care a care a înscris 18 goluri în campionatul României”, a declarat Sorin Paraschiv pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

„Florin Tănase ar putea să facă diferenţa”

Paraschiv a catalogat FCSB-ul din acest sezon ca fiind o echipă „inconstantă”. UEFAntasticul, care a fost în echipa lui Gigi Becali atunci când aceasta a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, consideră că nici traseele de joc ale roş-albaştrilor nu sunt aceleaşi cu cele din sezonul trecut, atunci când FCSB a câştigat campionatul. Paraschiv îşi pune speranţele în noul transfer al lui Gigi Becali, Florin Tănase, pe care milionarul din Pipera l-a adus din postura de jucător liber de contract.

Inconstantă între reprize. O repriză bună cu Sparta Praga, una destul de rea. Iarăși ieri: o repriză rea, una bună. Nu e normal la nivelul acesta de campanie europeană, Champions League, Europa League nu… Dacă vrei să atingi grupa Champions League sau grupa Europa League nu ai cum să nu fii constant 90 de minute, poate chiar și prelungiri.

Traseele nu sunt cele de anul trecut. Le-a plecat cel mai important om, care practic le-a câștigat campionatul și încă nu găsesc un înlocuitor acolo. Băluță încă nu poate să facă diferența în ultimii 30 de metri, Tavi Popescu abia și-a revenit. Nu găsim încă un jucător care să facă diferența. Îl așteptăm pe Tănase, care din punct de vedere fizic nu este încă la un nivel bun. Dar Tănase ar putea fi acel jucător care să facă diferența acolo”, a mai declarat Sorin Paraschiv pentru sursa citată.

Reclamă

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Alex Băluţă după LASK Linz – FCSB 1-1. Patronul roş-albaştrilor l-a criticat dur pe fotbalistul pe care îl lăuda constant sezonul trecut.

De altfel, Alex Băluţă a fost schimbat la pauză şi înlocuit cu Tavi Popescu. Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va juca de acum titular pe postul de extremă stânga.

Atacant o să fie Tănase. Băluţă parcă a uitat fotbalul, nu mai joacă nimic, cu capul în nori.

Ştefănescu, pe care am dat atâţia bani, nu ştiu… Tănase o să fie atacant, probabil Tavi o să joace în stânga, în dreapta nu ştiu. Avem doi, trebuie să alegem unul. Să ai doi foarte valoroşi şi să nu ştii cu care să joci (n.r: râde). O să joace David Miculescu în dreapta”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:55

Petrolul – Oţelul Galaţi 0-0. Duel încins în prima partidă a etapei. Echipa lui Dorinel Munteanu a rămas neînvinsă

20:48

Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

20:45

VIDEOFlorinel Coman, dublă de senzaţie pentru Al-Gharafa. „Mbappe” a fost letal în atac şi decisiv pentru echipa sa

20:38

EXCLUSIVMotivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României

20:26

VideoRomânia a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile fanilor au crescut: „Vor şi la o Cupă Mondială”

20:14

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și