Închide meniul

„S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 20:13

Reclamă
„S-a lăsat ispitit de bani! Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB

Colaj cu Helmut Duckadam si Andrei Vlad / AS.ro - Profimedia

Fostul mare portar, Helmut Duckadam, a lansat un atac direct la adresa lui Andrei Vlad. „Eroul de la Sevilla” l-a făcut praf pe portarul de rezervă de la FCSB, pentru deciziile din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad a fost trecut pe „linie moartă” de Gigi Becali din cauza greșelilor sale, iar, în ultimele sezoane, a văzut multe meciuri de pe banca de rezerve.

Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad

Portarul de rezervă de la FCSB va rămâne liber de contract în această vară, iar Helmut Duckadam a fost întrebat dacă acesta mai merită să joace, în situația în care roș-albaștrii vor fi campioni cu câteva etape înainte de finalul sezonului.

„Eroul de la Sevilla” a avut o reacție vehementă și a spus că Vlad s-a mulțumit cu salariul de la FCSB, chiar dacă nu a fost inclus în planurile echipei. Duckadam a spus că, pentru că a fost „ispitit de bani”, Andrei Vlad și-a pierdut o mare parte a carierei.

„Andrei Vlad s-a mulțumit cu salariul și a stat doi ani pe tușă, nu știu dacă merita sau nu merită, dar dacă s-a mulțumit doar cu banii și nu a dorit sa joace….

Reclamă

Și-a luat salariul și atât. E devreme să spun acum. Vlad a pierdut mulți, mulți ani din carieră, l-a tras în jos mult această decizie a sa. Vom vedea la final dacă a fost bine sau nu pentru el. Cert e că s-a lăsat ispitit de bani”, a spus Helmut Duckadam, la gsp.ro.

Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad

Octavian Popescu i-a transmis un mesaj savuros lui Andrei Vlad. Portarul de la FCSB împlineşte astăzi vârsta de 25 de ani iar decarul roş-albaştrilor i-a urat „La mulţi ani” coechipierului său.

Andrei Vlad este rezerva lui Ştefan Târnovanu, la FCSB. Portarul de 25 de ani a bifat doar trei partide în acest sezon, toate în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a postat o fotografie alături de Andrei Vlad, de ziua de naştere a acestuia. „La mulţi ani, frumosule”, i-a transmis Tavi portarului de la FCSB, pe Instagram.

Pe lângă Octavian Popescu, şi alţi jucători de la FCSB i-au urat „La mulţi ani” lui Andrei Vlad. Risto Radunovic a postat şi el o fotografie alături de portar, cu un scurt mesaj: „La mulţi ani, fratele meu!”.

Şi pe pagina oficială a celor de la FCSB a apărut o postare dedicată lui Andrei Vlad, în ziua în care acesta a împlinit vârsta de 25 de ani.

„FCSB îi urează La mulți ani și multă sănătate lui Andrei Vlad, care a împlinit luni, 15 aprilie, vârsta de 25 de ani.

Clubul nostru îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese!”, a fost mesajul pentru Andrei Vlad, de pe pagina oficială a roş-albaştrilor de Instagram.

Andrei Vlad a fost transferat de FCSB în 2017, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Deşi la început a fost titular în poarta roş-albaştrilor, după mai multe gafe comise, portarul a ajuns rezervă la liderul Ligii 1, titular indiscutabil fiind Ştefan Târnovanu.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și