Închide meniul

„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 17:06

„Frumosule! Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani

Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad

Octavian Popescu şi Andrei Vlad/ Colaj Instagram, Profimedia

Octavian Popescu i-a transmis un mesaj savuros lui Andrei Vlad. Portarul de la FCSB împlineşte astăzi vârsta de 25 de ani iar decarul roş-albaştrilor i-a urat „La mulţi ani” coechipierului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad este rezerva lui Ştefan Târnovanu, la FCSB. Portarul de 25 de ani a bifat doar trei partide în acest sezon, toate în Cupa României.

Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad

Octavian Popescu a postat o fotografie alături de Andrei Vlad, de ziua de naştere a acestuia. „La mulţi ani, frumosule”, i-a transmis Tavi portarului de la FCSB, pe Instagram.

Pe lângă Octavian Popescu, şi alţi jucători de la FCSB i-au urat „La mulţi ani” lui Andrei Vlad. Risto Radunovic a postat şi el o fotografie alături de portar, cu un scurt mesaj: „La mulţi ani, fratele meu!”.

Şi pe pagina oficială a celor de la FCSB a apărut o postare dedicată lui Andrei Vlad, în ziua în care acesta a împlinit vârsta de 25 de ani. „FCSB îi urează La mulți ani și multă sănătate lui Andrei Vlad, care a împlinit luni, 15 aprilie, vârsta de 25 de ani.

Reclamă

Clubul nostru îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese!”, a fost mesajul pentru Andrei Vlad, de pe pagina oficială a roş-albaştrilor de Instagram.

Andrei Vlad a fost transferat de FCSB ân 2017, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Deşi la început a fost titular în poarta roş-albaştrilor, după mai multe gafe comise, portarul a ajuns rezervă la liderul Ligii 1, titular indiscutabil fiind Ştefan Târnovanu.

Cum poate deveni FCSB campioană matematic, etapa viitoare

Echipa lui Gigi Becali este tot mai aproape de câştigarea campionatului, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. Farul a reuşit „remontada” cu Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Constănţenii au câştigat în Bănie, graţie „dublei” lui Ionuţ Cojocaru. Rezultatul este unul care o avantajează pe FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii au ieşit astfel definitiv din cursa pentru titlu. Farul a răpus-o în deplasare şi pe Rapid, o altă pretendentă la trofeu. În condiţiile date, FCSB poate deveni matematic campioană încă de etapa viitoare.

După ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj, şi a ajuns la patru victorii consecutive în play-off, roş-albaştrii pot deveni campioni chiar la derby-ul cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Dacă vor câştiga în faţa rivalilor, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova nu îşi vor câştiga partidele din etapa viitoare, atunci FCSB va deveni matematic campioană, cu cinci etape înainte de finalul

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și